Kolumne

Da sam Milica Mitrović ostavila bih Željka istog trena, jer ja ne DAJEM svoj polni organ

zeljko-mitrovic
foto Beta/Branislav Božić

Volela bih da svaka devojka, žena dobro pročita izjavu Željka Mitrovića, vlasnika Pinka kojom je odgovorio Baki Prasetu na optužbe da vera ženu sa maloletnicama.

Ide ovako:

“Milicu ludački volim jer kad god sam pijan napravio neko sranje, ja sam njoj prvo priznao i tu mi je oprostila pola, jer sam priznao bez prinude, a drugu polovinu sam izdržao pod seksualnim sankcijama jer 30 dana, umesto uobičajenih tri puta dnevno, davala mi je samo jednom! Sorry.”

Ja sad ne znam šta je njemu supruga Milica DAVALA, jabuke, kruške, knjigu, hemijsku olovku?

Šta mu je DAVALA tri puta dnevno, pa je zbog prevare uvela sankcije?

DAVALA? DAVALA? D A V A L A?! Šta se daje?

Ženu sa kojom imaš dve odrasle ćerke, ako se ne varam, na ovaj način brukaš u javnosti i to u sukobu sa Baka Prasetom. Ovo i da je zezancija, toliko je prostačka da mi se želudac okreće. Prvo, koristiti termin DAVALA kao da priča o nekoj robi, predmetu, nečemu što nema srce, a ne o ženi. Drugo, predstavljati svoju ženu kao nekoga ko je spreman da svaku prevaru u pijanom stanju oprosti jer joj je priznao bez prinude. Treće, izlaziti u javnost sa informacijama koliko puta spava sa svojom ženom dnevno je u najmanju ruku u rangu tinejdžera koji su prvi put spavali sa devojkom pa ne mogu da sakriju ushićenje, pa trube svuda, svima.

Sram te bilo.

Da sam Milica, bogu hvala pa nisam, ostavila bih te istog momenta. Mislim ostavila bih te davno. Zapravo nikad se za tebe ne bih ni udala.

Ovo je klasična seksistička izjava kojom se vređaju žene. Pardon, svoje žene. One “daju” polni organ. One uvode sankcije, kažnjavaju zabranom DAVANJA polnog organa, jer eto on je najvažnije čime žena može da kazni muškarca (složiće se neki muškarci, nažalost), one kad žele da im se osvete stavljaju katanac na nešto što inače DAJU, one mogu da se varaju, ali eto važno je da im se to prizna, one će razumeti, one će progledati kroz prste i zato ih ludački vole oni slični Mitroviću.

FUJ, bre!

FUJ!

Ovako nijedan muškarac nikada ne bi trebalo da priča, ni da se zeza, ni da sebe brani. Nikad. Ni tokom braka, ni posle braka.

Žene ne DAJU. Polni organ nije odvojivi deo žene, pa ga uzme ruke pa ti ga da.

Mislim, Mitrović je trovač višedecenijski koji surfuje na talasima Zadruge kojom promoviše nemoral, nasilje, kurvanluk, prostakluk, glupost, vulgarnost pa od njega nisam ni očekivala pristojnu izjavu, ali mi je poslužila da ženama, iako verujem da su se opametile kroz godine, kažem da priznanje prevare je i dalje prevara, poniženje, degradacija, i alkohol ne može da bude izgovor, kao što nema ni opravdanja pričati o seksualnim navikama unaokolo, brojeći koliko puta mu DAJETE.

Ne gledaš kroz prste zbog para.

Ne gledaš kroz prste jer će ti kupiti cveće, platiti letovanje posle prevare.

Ne gledaš kroz prste jer “eto, sam je priznao”.

Ne gledaš kroz prste kad se grubo zajebava, pričajući unaokolo o tebi kao seks mašini koja DAJE.

Ne gledaš kroz prste kada te koristi da sebe opere.

Ne gledaš kroz prste kad se osetiš poniženo, degradireno, jadno, iskorišćeno.

Osim ako ne radiš isto, onda je valjda to okej?!

Jovana Jeremić otkrila prepisku sa Bakom Prasetom: “Nudio mi je 10 € za sat vremena”

Jovana Kešanski

Ja sam novinar, kolumnista. Nisam zapisničar. Prenosim svoje utiske o onome što me pokrene.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

5.6K Shares
5.6K Shares
Share via
Copy link