Lifestyle

Prebrojte svoje seksualne partnere i otkrijte da li ste promiskuitetni ili konzervativni

Jedno nedavno istraživanje koje je sproveo portal “Superdrug Online Doctor” bavilo se pitanjem koji broj seksualnih partnera je najpoželjniji za žene i muškarce.

Učesnici istraživanja su morali da odgovore i na pitanje koju cifru smatraju idealnom, kada se govori o prošlosti njihovih pređašnjih seksualnih partnera, prenosi portal Prva.

Prema odgovorima ispitanika, zaključeno je da za žene ona iznosi maksimalno 14, a za muškarce 15. Ako je broj veći od 14, odnosno 15, druga strana tu osobu počinje da doživljava kao promiskuitetnu.

Vrlo mala razlika ukazuje na nepostojanje dvostrukih standarda što se ogleda i u preciznom broju – idealan broj seksualnih partnera i za žene i za muškarce iznosi 7.

Osim prevelikog, ispitanici su se izjasnili da može da im smeta i premali broj seksualnih partnera – ako je žena imala seksualne odnose samo s jednim ili dva partnera, a muškarac s dva ili tri, ispitanici su ih smatrali previše konzervativnim.

Istraživanje je pokazalo i da muškarci češće od žena lažu o svojoj seksualnoj prošlosti, odnosno o tome koliko su partnerki imali.

Muškarci otkrivaju šta najviše vole kod žena u krevetu

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
67 Shares
Share via
Copy link