Beograd Magazin

Sin poznatog kriminalca divljao u klubu, nisu mu dali da pleše sa Karleušom, pa razbio lokal

razbijen-lokal-terazije
FOTO: DIJANA BOGOSAV / RAS SRBIJA

Muškarac koji je sinoć divljao na Terazijama, nakon što je izbačen iz jednog prestoničkog kluba je Marko Guzijan, poznat i kao “Mali Cuner”, sin Jovana Guzijana Cunera, nezvanično saznaje “Blic“.

Za Guzijanom je nakon incidenta raspisana potraga.

On je, podsetimo, vidno iznerviran pošto su ga u klubu sklonili sa bine, zapretio obezbeđenju da će im “pokazati ko je on”. Kako piše portal Nova.rs, Guzijan je hteo da pleše sa Jelenom Karleušom koja je sinoć nastupala u klubu.

Seo je za volan audija A8 , da bi potom krećući se iz pravca Nušićeve ulice prošao između kluba i bašte i zaleteo se u izlog.

Potom se dao u bekstvo preko Trga Nikole Pašića, gde je takođe porušio ogradu.

Kako saznajemo, automobil kojim je uleteo u izloge na Terazijama iz pravca Nušićeve ulice zaustavljen je na teritoriji opštine Palilula.

Međutim, u kolima nije bio mladić za kojim se tragalo, već njegova kuma, i to pod dejstvom alkohola, koja je zadržana na trežnjenju.

Prema nezvaničnim informacijama, naloženo je da se skinu snimci sa kamera iz okoline kluba ispred kog se desio incident, kao i da se pribave izjave oštećenih i svedoka.

Guzijan je inače mlađi sin Jovana Guzijana Cunera, kriminalnog vođe koga je 5. oktobra 2002. ubio zemunski klan.

Marko Cuner je hapšen još kao maloletnik, i to zbog dvostrukog ubistva. Sada tek što je izašao iz zatvora ponovo je uhapšen.

Tuča u Beogradu, mladići namerno bacali petarde pored bebe, besni otac ih razbacao po asfaltu (VIDEO)

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

314 Shares
314 Shares
Share via
Copy link