Pabovi

Crveni petao

Ukoliko budete prolazili blizu Kineske četvrti obavezno svratite i do puba Crveni Petao na Bulevaru Despota Stefana. U ovom lokalu organizuju se raznovrsni događaji. Ovde možete popiti kafu sa drugarima, pogledati bitna sportska takmičenja, utakmice i mečeve ili posetiti neku od zanimljivih svirki i tematskih večeri.

pub-crveni-petao-novi-sad-3

Za ljubitelje fudbala ovo je nezaobilazno mesto  za vreme trajanja Lige šampiona, dok oni koji više prate beli sport, ovde mogu da uživaju u prenosima sa Vimbldona i Roland Garosa. Dok pomno pratite zanimljive mečeve, možete da naručite neko piće. Ako niste sigurni šta može da vas rashladi ili zagreje, slobodno potražite savet od ljubaznog osoblja ovog puba.

Ukoliko niste zaljubljenik u sport, a volite dobru muziku, ne brinite se, ovde ima nešto i za vas. Crveni petao poznat je po svirkama popularnih novosadskih bendova i muzičara i nastupima poznatih DJ-eva. Ovde se redovno organizuju i večeri posvećene muzici 80-ih i 90-ih godina.

pub-crveni-petao-novi-sad-2

I enterijer ovog puba je jedinstven. Na raspolaganju su vam prostran šank, udobni separei i naravno veliki stolovi u centru lokala bez kojih on ne bi bio isti. Ukoliko niste raspoloženi da sedite unutra, možete preći u baštu.

Ljubazno osoblje, prijatne atmosfera, zanimljivi događaji samo su neki od razloga zašto bi trebalo da svratite u Crveni petao. U ovom pubu dobar provod i zabava su zagarantovani.

pub-crveni-petao-novi-sad

 

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku