Moda Top 10

Crveni donji veš za novogodišnju noć

Sada je već postala tradicija nositi nešto crveno za novogodišnju noć kako bi u narednoj godini imali sreće u ljubavi, i u spavaćoj sobi. Ukoliko niste ljubitelj crvene boje, pa čak iako ćete najluđu noć provesti kod kuće, predlažemo vam da ponesete makar crveni donji veš.

LISCA

Prave novogodišnje panty gaćice, sa motivima irvasa I ukrasnih kugli. Pamučne su i veoma udobne, a idealne su i kao poklon pošto su upakovane u ukrasnu kutijicu.

lisca-ves
Izvor: Online shop ©

YAMAMAY

Bodi koji svakoga ostavlja bez daha. Model je na bretele koje se ukrštaju, leđa su gola, sa dubokim v-izrezom spreda i sav je sačinjen od najfinije čipke.

bodi-crveni
Izvor: Online shop ©

BONATTI

Ove gaćice su dokaz da atraktivni modeli mogu da budu i udobni. Ove mini bokserice sa božićnim natpisom i motivima imaju zanimljive i fino obrađene ivice.

gacice-ves
Izvor: Online shop ©

WOMEN’S SECRET

Brazilske gaćice sa karnerima, prozirne, veoma senzualne. Ako želite nešto seksepilnije da ponesete, idu u kompletu sa halterima koji se mogu skidati.

ves-crveni
Izvor: Online shop ©

H&M

Push-up model grudnjaka od mikrofibera, sa crnom čipkom i žicom. Model koji podiže grudi i čini da dekolte izgleda izazovnije.

hm-brus
Izvor: Online shop ©

Pogledajte Extreme Intimo prazničnu kolekciju

Avatar

Milica Popić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


14 Shares
Share via
Copy link