Uncategorized

Crtani: Hotel Transilvanija otvoren i za ljude

Za hotel Transilvaniju čini se da su stvari konačno krenule na bolje. Drakulin hotel koji je u početku kao svoje goste prihvatao isključivo čudovišta sada je otvoren i za ljude. Ali ono što sada najviše muči našeg omiljenog Drakulu je njegova ozbiljna zabrinutost da njegov preslatki unuk (koji je zapravo pola čovek, a pola vampir) ne pokazuje znake pravog vampira.

hotel-transilvanija-2-film
IMDb.com

Dok se Mavis nalazi u poseti kod Džonijevih roditelja gde je očekuje pravi kulturni šok, Drakula moli za pomoć svoje prijatelje Franka, Muraja, Vajna i Grifina kako bi sa svojim unukom Denisom prošao kroz „vampirski trening“. Međutim niko od njih nije svestan činjenice da Drakulin stari i vrlo, vrlo, vrlo, vrlo, vrlo staromodni otac Vlad dolazi u porodičnu posetu hotelu. A kada Vlad sazna da njegov praunuk nije čistokrvne vampirske krvi – i da je sada u hotelu Transilvanija čak i ljudima dozvoljen boravak – stvari će postati vrlo šišmišolike.

Crtani „Hotel Transilvanija 2“ se prikazuje u subotu i nedelju, 5. i 6. marta, u Sali 2 Arene cineplex od 12 sati. Film je sinhronizovan i prikazuje se u 3D tehnici.

Još filmova potražite ovde.

Arenacineplex.com

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku