Dogadjaji Smeštaj

Crowne Plaza hotel uskoro u Novom Sadu

InterContinental Hotelska Grupacija (IHG), jedna od najvećih kompanija za hotelijerstvo na svetu, najavila je zvanično započinjanje radova na hotelu Crowne Plaza® u Novom Sadu, drugom po veličini gradu u Srbiji. Novi hotel će vršiti svoje poslovanje po franšiznom ugovoru potpisanom sa kompanijom Plaza AGNS DOO Novi Sad.

Hotel kapaciteta 144 soba, čije je otvaranje predviđeno tokom 2016. godine, biće situiran u srcu poslovnog centra Novog Sada, i tek na nekoliko minuta hoda od istorijskog centra grada za goste koji će želeti da istraže njegovu karakterističnu arhitekturu iz 18. veka, posete Petrovaradinsku tvrđavu, upoznaju se sa mnoštvom prelepih verskih građevnina ili obiđu vinograde i gastronomske destinacije u neposrednoj blizini.

Ovaj novi objekat, uz već postojeći hotel  Crowne Plaza® u Beogradu, predstavlja gest daljeg usklađivanja sa strategijom IHG – koja proklamuje rast prisustva ove robne marke u sve dinamičnijim poslovnim centrima – zarad postizanja željenih uslova za razvoj usluga u
segment poslovnih putovanja.

Crowne Plaza Novi Sad će predstaviti niz funkcija podesnih za potrebe organizacija poslovih programa i sastanaka, među kojima će biti pet prostorija za sastanke i dve prostorije za sastanke formata upravnih odbora. Gosti će takođe biti u prilici da uživaju u bogatoj ponudi celodnevnog restorana, kao i da se opuste u hotelskom baru na vidikovcu hotela, sa koga će se pružati sjajan panoramski pogled na grad.  Hotel Crowne Plaza® Novi Sad će takođe predstaviti i svoj autentični salon-klub, spa i fitnes-centar sa opremom na najvišem svetskom nivou – situirane na samom krovu hotela,  što sve zajedno predstavlja izuzetnu priliku za opuštanje tokom poslovnog puta ili prijatnog vikenda.

Crowne Plaza Hotels & Resorts međunarodno je priznata kao uvažena marka hotela za skupove i konferencije u poslednjih 30 godina, nudeći relevantna i efektna rešenja za potrebe planiranja i organizacije poslovnih sastanaka manjeg do srednjeg formata kroz svoj jedinstveni program organizacije skupova ovog profila. Program se ističe i po angažovanju Direktora za skupove i odgovarajućih stručnih timova Crowne Plaze, kao i garanciji da će na sve zahteve biti odgovoreno u roku od dva sata – i pružen pregled stanja i potvrda na dnevnoj osnovi.

BONUS VIDEO

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Avatar

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

115 Shares
115 Shares
Share via
Copy link