Magazin

Ovo je tužna pozadina priče o čoveku koji je u boksericima visio sa zgrade

muskarac-pao-prozor
Kolaž: Printscreen/Instagram/192.rs

Ljudi su se na društvenim mrežama prethodnih dana siti ismejali fotografiji muškarca koji u donjem vešu visi sa prvog sprata zgrade u centru Smedereva.

I pre nego što su stigle bilo kakve informacije, narod je presudio da je reč o ljubavniku koji se krije od muža.

„Sigurno se muž ranije vratio kući, pa je moralo i u gaćama da se beži“, glasio je samo jedan od brojnih komentara na sliku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Bez namere da ikoga osudimo, ova varijanta svakako zvuči lepše od one koja je zapravo tačna. I mi bismo voleli da je reč o ljubavniku, pa da kroz šalu zatvorimo tu temu.

Nažalost, muškarac koji je na kraju pao sa zgrade i povredio se, ozbiljno je bolestan. Naime, reč je o psihijatrijskom pacijentu koji, prema nezvaničnim informacijama, nije popio prepisanu terapiju, piše Telegraf.

– Kritičnog dana, u stabilnom opštem stanju, pacijent sa akutnom stresogenom reakcijom, prebačen je na odeljenje psihijatrije Opšte bolnice „Stefan Visoki“ u Smederevskoj Palanci. Pacijent je upućen u bolnicu u Smederevskoj Palanci, iz razloga jer je odeljenje psihijatrije u Opštoj bolnici „Sveti Luka“ Smederevo u kovid režimu – odgovorili su za Telegraf.rs u Opštoj bolnici „Sveti Luka“.

Zbog poštovanja prava pacijenata, više informacija nisu smeli da daju.

Ono što su novinari nezvanično saznali je da njegovom postupku nije prethodila nikakva svađa, niti je bilo drugih „okidača“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Nesrećni čovek nije popio lek koji je trebalo, zbog čega mu je pozlilo, pa je naglo, u donjem vešu, istrčao sa spoljne strane zgrade, izgubio kontrolu, visio neko vreme, a onda pao na trotoar.

Uz želje da brzo ozdravi, i podršku svima koji imaju psihičkih problema, nadamo se da će ovakvih priča biti sve manje.

I da će, ako se sledeći put pojavi fotografija polugolog muškarca na nečijoj terasi, to stvarno biti samo ljubavnik koji beži od muža.

Psihički oboleli mladić hranio se ostacima oca koji je umro u porodičnom stanu u Beogradu

142 Shares
142 Shares
Share via
Copy link