Zurka-provod-klub-novisad
Izvor: pexels.com
Koncerti

Consecration, jedan od najboljih live bendova u regionu

U subotu, 14. novembra 2015. u 21.30h u Omladinskom centru CK13 nastupiće

bend Consecration.

Jedan od najboljih live bendova na našim prostorima, Consecration, promovisaće novi, peti po redu, studijski album “Grob” u Crnoj Kući uz podršku sastava The Father Of Serpents.

Osim albuma “Grob” koji je završni deo životne trilogije koju čine i “Cimet“, “Univerzum zna“ (Geenger Records, 2013), bend će svirati još uvek neobjavljene pesme, uz neizostavne hitove sa prva dva izdanja (“aux”, “.avi”) zahvaljujući kojima su i stekli zavidnu bazu fanova širom Evrope.

“Univerzum zna” i “Grob” su albumi koji se širom regiona definišu kao “nešto najuzbudljivije što možete čuti sa domaćih prostora iz domena čvršćih žanrova”. Četvrtim i petim albumom na kojima su radili sa čuvenim Aaronom Harrisom (ISIS) i Jamesom Plotkinom koji potpisuju miks i mastering, samo su potvrdili svoj kvalitet koji se nadaleko pročuo, pa su tako prošle godine nastupali u Zagrebu kao gosti legendarnog sludge / doom benda Neurosis. Ove godine su rasprodali CK13 u Novom Sadu, otvorili glavnu binu Arsenal festa u Kragujevcu, nastupali na Metal Days festivalu u Tolminu u Sloveniji i nedavnim nastupom na Rock Village festivalu u Banatskom Sokolcu ostavili najsnažniji utisak.

Beogradski sastav The Father Of Serpents prezentuju svoju viziju punokrvnog doom metala nedaleko od stila koji neguju bendovi kao što su Saturnus, My Dying Bride i Paradise Lost.

Iako su nastali 2014. i predstavljaju relativno nov bend, grupa je sastavljena od muzičara koji su dugo na sceni i čine ga sadašnji i nekadašnji članovi brojnih bendova (The Hell, Tamerlan, Tibia, Scared, ex-Awaiting Fear, ex-Rain Delay, ex-Sacramental Blood, ex-Consecration, ex-Follower, ex-Kramp).

The Father Of Serpents objavili su pet pesama, jedan spot i lyric video. U Božidarcu promovišu samizdat EP i nastup im je ujedno i najava prvog dugosvirajućeg albuma koji je planiran za 2016.

Nastupali su sa Attic u Beogradu, Fear Factory na Exit festivalu u Novom Sadu, a u Sofiji gostuju 10. oktobra na Autumn Souls Of Sofia festivalu.

Cena ulaznice je 500 rsd.

Luftika
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Tweet Share Share Follow