Dogadjaji

Coca Cola praznični karavan stiže u Novi Sad

Novi Sad će 17. decembra 2015. godine ugostiti Coca-Cola praznični karavan i biti centar novogodišnje čarolije.

Humanitarni Coca-Cola karavan ove godine posećuje 10 gradova u Srbiji i na svom putu prikupljaće knjige koje će biti donirane domovima za decu bez roditelja širom zemlje.
U partnerstvu i uz odobrenje Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, kompanija Coca-Cola je već preuredila zajedničke prostorije u domovima stvarajući kutak gde deca mogu da se druže, čitaju, igraju i rastu.

U svakoj od preuređenih prostorija nalaze se i police za knjige koje će biti popunjene knjigama sakupljenim tokom karavana i uz svesrdnu podršku partnera, izdavačke kuće „Laguna“ i kompanija „Canon“ i „DexyCo“.

Karavan, koji je na put krenuo 15. decembra, pristiže u naš grad 17. decembra. Knjige sakupljenje u Novom Sadu biće distribuirane domovima za decu i omladinu Miroslav Mika Antić u Somboru, Spomenak u Pančevu i Veternik u Novom Sadu.

Na Trgu slobode u četvrtak, program počinje u 18 časova dečijom predstavom, a nastavlja se druženjem sa mladim YouTube zvezdama, koncertom finalista X Faktora i slikanjem sa Deda Mrazom koji će mališane koji donesu knjige obradovati simboličnim poklonima.

Svi građani koji žele da daju svoju podršku ovoj akciji i prenesu duh radosti, optimizma i novogodišnje čarolije na što veći broj dece u domovima pozvani su da zajedno sa svojim porodicama posete karavan,  donesu knjige i druže se sa Deda Mrazom.

Više zanimljivih događaja potražite ovde.

Avatar

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link