ck13-bazar
ck13.org
Dogadjaji

CK13 poziva na Žur buvljak

 

Novo izdanje Žur buvljaka održava se u četvtak 17. marta od 19 časova u Omladinskom klubu CK13. Osim standardnog programa Besplatne radnje i izlaganja njihovih stvari koje možete poneti sa sobom, na ovom Žur buvljaku će se prikupljati i pomoć za izbeglice i imigrante.

– Molimo sve ljude dobre volje da poštuju spisak najpotrebnije pomoći i da donose isključivo stvari u skladu sa aktuelnim vremenskim prilikama. Pocepana, neprikladna i letnja garderoba se neće primati – kažu iz CK13.

Svi zainteresovani mogu da pomognu donošenjem pre svega odeće tamnijih boja dugačkih nogavica i rukava, stvari koje nisu previše vidljive noću. Odeća za decu treba da je prilagođena trenutnom vremenskom periodu, čista i očuvana. Potrebne su i jakne, čarape, veš, kišne kabanice, ali i očuvana i udobna obuća. Od sredstava za higijenu naročito su važne vlažne maramice, sapuni, šamponi u manjim pakovanjima, paste i četkice za zube, brijači, peškiri, flasteri, zavoji, sredstva za dezinfekciju u spreju, vitamini, jod, ali i bebi pelene, puder, flašice, cucle… Ko ima višak kamperske vreće i prostirke za spavanje, astro folije (ogrtač), jastuke na naduvavanje, ćebad, rančeve, baterijske lampe i sličnu opremu nesebičnim poklonom je pozvan da pomogne migrantima.

Još zanimljivih dešavanja potražite ovde.

 

Luftika

Share Tweet Share Share Follow