Magazin Novi Sad

Čistoća se oglasila zbog pijanih mladića sa Keja u NS, disciplinske mere protiv radnika koji je snimao

kej racije
Printscreen Collage

Nakon što su se u javnosti pojavili snimci radnika JKP „Čistoća“ iz Novog Sada, a na kojima se vide dva mladića koji, kako se pretpostavlja, leže pijani na Keju žrtava racije, oglasila se „Čistoća“.

U saopštenju koje je naša redakcija dobila navodi se da će protiv radnika koji je snimao mladiće biti pokrenut disciplinski postupak, jer je, kako kažu, svojim ponašanjem doveo u pitanje imidž i sliku tog preduzeća.

Oni ističu da je radnik postupao samostalno i bez odobrenja rukovodilica.

Saopštenje JKP „Čistoća“ prenosimo u celosti.

„Radnik JKP „Čistoća“, koji je snimio sporne video snimke na Keju žrtava racije postupao je samostalno, bez znanja rukovodilaca i bez odobrenja da se takvi snimci dele i plasiraju na društvene mreže.

Kako je, prevashodno, trebao da stane i proveri stanje u kojem se čovek nalazi, te pozove pomoć ukoliko je potrebno, protiv njega će biti pokrenute disciplinske mere.

Svojim postupkom doveo je u pitanje imidž i sliku koju JKP „Čistoća“ neguje decenijama.

Takođe, u toku je interna istraga kako bi bilo utvrđeno na koji način su pomenuti privatni snimci, uopšte dospeli u javnost.

Naše preduzeće se ponosi vrednim, savesnim i odgovornim radnicima na terenu i preduzećemo sve neophodne mere da se ovakvi istupi više ne ponavljaju.“

Snimke koje je radnika Čistoće napravio možete pogledati OVDE i OVDE.

Novosađanin macolom zatukao suprugu i njene roditelje zbog prijave za nasilje u porodici

Luftika

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Problem opijanja i đubreta na Keju žrtava racije poznat je svim novosađanima. Razumem da nije u opisu posla radnika čistoće da prave ovakve snimke ali mislim da postojeći problem remećenja javnog reda fokus a ne eventualne disciplinske mere ka onome ko je snimak načinio. Treba sagledati nameru, ako je namera ismevanje to je za osudu ali ako su hteli da nam skrenu pažnju na društveni problem uspeli su, i hvala im na tome.

OGLAS

1.3K Shares
1.3K Shares
Share via
Copy link