Pozorište

Čikaške perverzije i u januaru

Zbog velikog interesovanja Novosađana za predstavu Čikaške perverzije, ona će se igrati i u januaru, u 2 termina. Prva predstava biće održana 29. januara, a druga odmah dan posle nje, 30. januara. Igra se u Pozorištu mladih, a karte možete kupiti na blagajni.

Glavne likove igraju igraju Dragan Jovanović, Branka Pujić, Olga Odanović i Igor Đorđević. U novoj sezoni (jesen 2015/proleće 2016. godine) Čikaške perverzije nastavljaju da se bave na duhovit i provokativan način problemom muško-ženskih odnosa koji su, neiscrpna i vrlo inpirativna tema.

Hit predstava Čikaške perverzije posle skoro decenijske pauze vratila su se pred pozorišnu publiku spektakularnim nizom od preko 30 rasprodatih izvođenja, od decembra 2014. do juna 2015. godine, uglavnom u DOB-u i novosadskom Pozorištu mladih, ali i u Domu vojske u Pančevu, Kulturnom centru Inđije i Domu sindikata Kragujevca.

Avatar

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


Share via
Copy link