Lifestyle

Ćerka Željka Mitrovića od verenika milijardera dobila Dior torbu od 7.400 €

ilija-kristina
Foto: Instagram/sixchick

Kristina Mitrović, ćerku Željka Mitrovića, oduševio je poklon koji je dobila od vrenika milijardera Ilije, koji i te kako zna njen ukus – unikatno i skupo.

Naime, Kristina je „zaljubljena“ u torbe, a reklo bi se da ih u svojoj kolekciji ima na stotine, pa se i Ilija potrudio da ona poseduje još jednu „ljubimicu“, piše Telegraf.

Mitrovićeva ćerka je od verenika dobila Dior torbu od 7.400 evra. U pitanju je limitriani model pink mini torbice u koju staje svega nekoliko stvarčica, a na zvaničnom sajtu piše da je rasprodata i da se više ne može naći u prodaji.

torbica
Foto: Instagram/sixchick

Na sajtu se navodi da su ručke izrađenje od teleće kože, da je torba ukrašena biserima, a privesci belim kristalima.

– Uvek me iznenadi – napisala je Kristina na Instagramu i tagaovala svog partnera, a pohvalila se i skupocenom torbicom koju jedobila.

Mitrovićeva naslednica i milijarder Ilija, koji je naslednik „kralja uranijuma“, upoznali su se tokom školovanja u Engleskoj.

Kristina i Ilija skoro svake nedelje putuju na neku drugu destinaciju, pa se luksuznim odredištima na koja idu privatnim avionom više i ne zna broj.

Takođe, ona se neretko pohvali i skupocenim poklonima, te gestovima pažnje poput ogromnim cvetnih aranžmana, kojima je Ilija doslovce „zasipa“ iz dana u dan.

Ćerka Željka Mitovića psu slavila rođendan u restoranu u Parizu, let avionom pa jagode i šampanjac

Čitajte Luftiku na Google vestima

723 Shares
723 Shares
Share via
Copy link