Lifestyle Magazin Poznati

San svake glumice: Ćerka Vesne Čipčić zaprošena na sceni Ateljea 212 (VIDEO)

prosidba-atelje-212

Ćerka glumice Vesne Čipčić Anja Alač se verila i to na najromantičniji način – na daskama koje život znače. Anju je njen emotivni partner Andrej Josifovski Pijanista, sa kojim je pre nekoliko meseci dobila sina Alekseja, zaprosio na pozorišnoj sceni.

On je dašao na pozorišnu scenu, tokom scene u kojoj je Anja glumila i pred prepunim pozorištem kleknuo na kolena, piše portal Direktno.

Veridba o kakvoj sanja svaka glumica iznenadila je Anju, a sa širokim osmehom na licu, ne skrivajući emocije svom voljenom je rekla „da“.

Usledio je gromoglasni aplauz, a par je razmenio strastveni zagrljaj.

Arhitekta i ulični umetnik Andrej Josifovski Pijanista obeležio je prošlu i ovu godinu svojim instalacijama predstavljenim na različitim lokacijama u Beogradu.

Nedavno je postavio delo pod nazivom „Kašika za gladne“, a šira javnost je čula za njega kad je postavio skulpturu „Keep Light“ u obliku velikog svetlećeg falusa pred Skupštinu grada Beograda.

Inače, nemirenje s nepravdom i odgovornost prema društvu u kome živi i radi nasledio je od oca Borka (65), nekadašnjeg direktora Hitne pomoći, zvanično prvog uzbunjivača u Srbiji.

Pijanista prosi na ulici, za spas svih naših osiromašenih duša

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

140 Shares
140 Shares
Share via
Copy link