Magazin

Ceca Kitić ima nacionalnu penziju, ali radi u pekari, zbog banke umalo ostala bez krova nad glavom

ceca-kitic
Foto: PrintscreenJutjub/Redakcija

Kada je odlučila da pokrene sopstveni biznis, Ceca je u svom objektu radila sama i lično je prodavala peciva, a sada je zaposlila i radnike.

Pomaže joj i ćerka, a sportistkinja kaže da uživa u novom poslu i da joj ništa ne pada teško.

„Ja imam nacionalnu penziju, od nje mogu normalno da živim, ali zašto da ne radim kad mogu? Ćerka Mara mi pomaže, imamo i radnike. Kupci me zbunjeno gledaju, neko prokomentariše da ličim na rukometašicu Cecu, pa ja u šali kažem da sam ja mlađa i lepša od nje. Volela bih da posao procveta, pa da jednog dana imam lanac pekara, pošto je hrana izvrsna. Ja radim sa radnicima sve što treba, šta ne znam, naučim“, ispričala je Ceca za „Svet“.

Slavna rukometašica se osvrnula i na težak period kroz koji je prošla pre nekoliko godina, kada joj je banka umalo oduzela stan.

„Taj period mi je bio jedan od najtežih. Bile su tri licitacije. Sreća, pa stan niko nije kupio. Ne mogu da vam opišem taj osećaj kad ljudi dolaze u stan, razgledaju, a vi strepite kome će da se svidi, pa će vam ga, takoreći, uzeti. Bilo je i dobrih ljudi, koji su dolazili i kad vide čiji je stan, odustanu“, kaže Ceca Kitić za pomenuti list i dodaje:

„Ja sam se sve vreme borila da mi banka odobri refinansiranje kredita. Ni jednog momenta nisam molila za bilo kakvu pomoć. U tim situacijama zapravo vidite kakvi smo ljudi. Sad je sve kako treba, hvala bogu. Plaćam kredit, radim, bilo bi bezveze da kažem da danas nisam srećna i zadovoljna. I ništa mi nije teško.“

Zvali su ga Barbika, promenio je ime u Sanja, ofarbao se u plavo i teško da biste ga prepoznali (FOTO)

Izvor: Stil, Lepa i srećna

oznake

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

40 Shares
Share via
Copy link