Magazin

Običan čovek nema tatin podrum vina

Jelena Obućina, novinarka i autorka emisije „Pregled dana“ postala je prepoznatljiva zahvaljujući svojim upečatljivim uvodima u kojima daje lični sud na dešavanja tog dana. Ovoga puta „namestio“ joj se Aleksandar Vučić sa svojom Instagram objavom iz tatinog podruma vina.

– Samo sam običan čovek, objavio je na Instagramu predsednik države. I još dodao da će malo ko da mu poveruje. I u pravu je – najpre, zato što deo naroda veruje da ima super moći, a drugi deo zna da običan čovek u retkim trenucima odmora uglavnom legne na kauč i gleda tv – započela je Obućina svoju emisiju.

Vučićeva konstantna i iritirajuća potreba da se dodvorava takozvanom običnom čoveku je toliko jeftina i jadna da je Obućina ovoga puta imala svako pravo da ga „oplete“ na TV-u. Nije propustila ni da spomene Vučićevog stranačkog kolegu koji, tim istim običnim ljudima, pali kuću i pokušava ubistvo jer su obični ljudi ležali u krevetu usred noći, a ne u vinskom podrumu.

– A predsedniku bi to bilo dosadno jer zna 7 TV dana unapred. I još, običan čovek uglavnom nema tatin podrum vina da tu sedne i pije srpski šardone, kao predsednik u Jajincima. Običan čovek, kakav je Milan Jovanović nema gde ni da legne ni da sedne, jer je tom novinaru zapaljena kuća po nalogu Vučićevog stranačkog kolege. Njegovi su i podrum i kauč izgoreli – rekla je Obućina.

Zašto je Obućina dobila pohvale, a Petričić prezir? Moralno smo nepreje*ivi – zato!

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

58 Shares
Share via
Copy link