Film

Nove optužbe protiv Čarlija Šina za silovanje tinejdžera

Glumac Kori Feldman godinama upozorava da je Holivud preplavljen pedofilima, a pre nekoliko godina je priznao da je i sam bio žrtva glumaca i produceneta i da je u to vreme takođe bio dete.

On svoje optužbe nikada nije pravno dokazao, pošto se navodno plašio za ličnu bezbednost, piše portal Nova.

Kori je svojevremeno tražio da mu se uplati milion dolara kojima bi platio obezbeđenje i advokate ukoliko doživi odmazdu holivudskih moćnika, ali niko nikad nije bio spreman da izdvoji ovaj novac.

On je u svom novom dokumentarnom filmu “Feldman” izneo optužbe da je njegovog kolegu Korija Hejma, koji je preminuo 29. godini, silovao Čarli Šin.

U ostvarenju “Moja istina: Silovanje dvojice Korija”, Feldman je naveo da su velika imena Holivudske scene zlostavljali Korija Hema i njega u detinjstvu. Takođe je otkrio da mu je Kori Hem svojevremeno ispričao detalje gnusnog čina, kada ga je silovao Čarli Šin kada je imao 19 godina.

“Rekao mi je da ga je silovao usred bela dana. Pričao mi je kako ga je ugurao između prikolica i napao” ,isitče Feldman.

U ovom dokumentarnom filmu još nekoliko ljudi je potvrdilo da im je pokojni Kori Hajm to priznao, nakon čega su se oglasili i advokati Čarlija Šina:

“Ove bolesne tvrdnje su laž. Tačka”

Pre tri godine, Šina je za seksualno zlostavljanje pokojnog Hejma optužio i glumac Dominik Braska.

Ispovesti žrtava novosadskog lekara: Mislila sam da je to redovan pregled

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

Share via
Copy link