Koncerti

Canetov čas rokenrola pa Škrtice u Studiju M

Novosadska publika će večeras (24. marta) imati jedinstvenu priliku da prisustvuje Master class-u Zorana Kostića Caneta: “Muzikom do Slobode” a nakon toga, od 21h i koncertu srpskog super benda ŠKRTICE koji čine članovi grupa Partibrejkers, Veliki Prezir, Jarboli i Straight Mickey and the Boyz.

Na veliko zadovoljstvo novosadske publike, drugu M Lab sezonu otvara prvi srpski i regionalni super bend ŠKRTICE, koji čine Boško Mijušković (bas), Danilo Luković (bubanj), Vladimir Kolarić (gitara), Boris Mladenović (gitara) i Zoran Kostić Cane (vokal).

Nakon završene prve uspešne sezone M Lab klinike koja se održavala tokom 2015. godine u novosadskom Studiju M, najavljujemo nastavak projekta M Lab koji se organizuje u saradnji sa Radio Televizijom Vojvodine. Tokom pet epizoda prve sezone novosadska publika je imala jedinstvenu priliku da vidi i čuje velikane srpske i regionalne muzičke i kulturne scene. Kroz Master Class-ove saznali smo o iskustvima i ličnim pričama Dušana Kojića KOYE, Zafira Hadžimanova, Tonija Kitanovskog, Bojana Zulfirkapašića i Borisa Kovača. Koncertni nastupi koji su održani nakon svakog Master Class-a bili su samo potvrda koliko je svaki od njih pojedinačno jedinstven umetnik sa originalnim ličnim pečatom u svom radu i stvaralaštvu.

skrtice-band

Prvi Mater Class u novoj sezoni M Lab klinike ima tu čast da ugosti muzičara koji je originalnošću i svojim autentičnim stvaralaštvom obeležio srpsku rokenrol scenu.
Zajedno sa bendom Partibrejkers, Zoran Kostić Cane ispisao je važne stranice muzičke istorije ovih prostora.

Master Class počinje u pet popodne, ulaz je besplatan i održava se u novosadskom Studiju M.

Istog dana sa početkom u 21h u M Lab klinici počinje koncert prvog velikog srpskog super benda – ŠKRTICE. Cena ulaznice za koncert je 500 dinara. ON-LINE rezervacije i prodaja ulaznica na sajtu Gigstixa.

Više koncerata potražite OVDE.

Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

16 Shares
Share via
Copy link