knjige, biblioteke novi sad, knjige novi sad
Dogadjaji Manifestacije Novi Sad

Budni uz knjigu – odlični popusti na večerašnjoj Noći knjige

Posebno veče za ljubitelje knjiga počinje večeras u 17 časova pod slogom Budni uz knjigu! Četrnaesta regionalna Noć knjige u organizaciji Lagune i knjižarskog lanca Delfi održaće se večeras od 17 časova i trajaće do ponoći.

Ova kulturna manifestacija svake godine privlači sve više posetilaca i razvija se po regionu, a predstavlja odličnu priliku, jer večeras možete kupiti knjige svih žanrova po niskim cenama, upoznati se sa novim naslovima i družiti se sa domaćim piscima.

Popusti na Lagunina izdanja za jednu knjigu biće 25 odsto , za dve 30 odsto , za tri 35 odsto, a za četiri i više 40 odsto. U ovoj manifestaciji učestvuje i 50 drugih izdavača, a na njihove naslove takođe vas očekuju popusti do 20 odsto. Strana izdanja će imati isti popust, a gift program 10 odsto. Što se tiče Lagunininih hitova za ovogodišnju noć knjige, reč je o naslovima Jelene Baić Alimpić (Molitva za oproštaj), Isidora Bjelica (Spas 3), Svetislav Basara (Očaj od nane), Milan Kundera (Praznik beznačajnosti) i mnogim drugim, te ne sumnjamo da ćete pronaći nešto zbog sebe, Takođe, od 20 časova u Delfi knjižari u Novom Sadu očekuje vas poseban program sa gošćom Jelenom Bačić Alimpić.

popusti_noc_knjige
laguna.rs

Osim toga, ako ste sprečeni da prisustvujete ovoj manifestaciji, obradovaće vas činjenica da Noć knjige traje i na sajtu Delfi knjižara, jer i tu važe isti popusti. Takođe, svaka kupovina nosi sa sobom i zanimljiv poklon, te eto razloga više da osvežite svoju policu sa knjigama.

Gradska biblioteka u Novom Sadu će ponovo podržati ovu manifestaciju, te će zbog toga odeljenje Đura Daničić raditi do 22 časa, a korisnici koji tad odluče da se upišu imaće 50 odsto popusta. U centralnom holu Biblioteke, tokom dana biće prezentovani dobitnici Nobelove nagrade za književnost, a kasnije vas očekuje i razgovor o dobitnicima i njihovim delima.

Noć knjige će, osim u Delfi knjižarama i Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji biti organizovana i u Laguninim klubovima čitalaca u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

Pročitajte više o zanimljivim knjigama

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...
Aleksandra Aleksić

Aleksandra Aleksić

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share