Uncategorized

Budi statista u Novom Sadu

Ako vam je želja da budete na bioskopskom platnu, a male su vam šanse za glavnu ulogu, prijavite se da budete statista. Najveći portal za kasting statista u Srbiji objavio je konkurs u kom traži čak 400 zainteresovanih iz Novog Sada.

Veliki filmski projekat biće realizovan od 5. septembra do 15. novembra i to u našem gradu. Svi zainteresovani, mogu se prijaviti na portalu Statisti.rs. Luftika ekskluzivno saznaje da se snima domaća serija, tačnije drama, a radnja je iz perioda 40 – ih godina.

snimanje flma-novisad-statisti

Goran Vidaić, plesač iz Novog Sada, do sada je već statirao u velikom broju projekata, a najavljeno snimanje filma neće propustiti.

– Obavezno ću se prijaviti i mislim da ću pozvati i najbolju drugaricu da mi se pridruži. Zaista sam uživao na svim projektima do sada. Atmosfera je super, upoznajem mnogo zanimljivih ljudi i učim dosta toga novog – rekao je Goran za naš sajt.

Statiranje je plaćeno i zavisi od trajanja projekta i toga koliko je zahtevan. Dnevno, statista može zaraditi od 800 do 2000 dinara. Na svim projektima obezbeđeni su ketering i piće. Konkretno za ovu seriju, produkciji je potrebno 200 žena i 200 muškaraca, od 20 do 65 godina, a najveća potreba je za statistima starosti od 38 do 65 godina.

Portal  Statisti.rs je jedan od najvećih tog tipa u Srbiji i regionu. Njihovi statisti bili su angažovani u svim holivudskim filmovima koji su snimani u Srbiji. Pored toga, učestvovali su u snimanju velikog broja reklama i muzičkih spotova.

snimanje-statisti-novisad

Melenko Vujić, kasting direktor sajta Statisti.rs kaže da je interesevanje za taj posao veliko.

–  Za deset godina, koliko se bavimo ovim poslom, napravili smo bazu od 17 000 ljudi, koji su zainteresovani da učestvuju u različitim projektima.  Zbog toga smo najveći i najangažavaniji tim statista u Srbiji – izjavio je Milenko za portal Luftiku.

On je dodao da zbog strogih produkcijiskih pravila, detalje o seriji u Novom Sadu ne sme da odaje, ali zaključuje da je reč o velikom projektu, s obzirom na broj potrebnih statista i dugotrajnost snimanja.

Ana Marković

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

komentara

Klikni da objaviš komentar

183 Shares
183 Shares
Share via
Copy link