Beograd Magazin Srbija

Brnabićeva poručila Mariniki Tepić: Gospođo, vi se mentalno detonirate svaki dan. Neka reaguju insititucije

Marinika Tepić je na svom Tviter nalogu najavila novu konferenciju za novinare, na kojoj će, kako kaže, otkriti ključni dokaz Vučićevih laži i prevara i SNS uprave za partiju i bratiju.

U tvitu kojim je najavila “detoniranje” ispred Telekoma, pozvala je i tužiteljku Zagorku Dolovac da reaguje, inače će će, kako je rekla, morati da tuži i nju i tužilaštvo za saučesništvo u organizovanom kriminalu i pljački građana.

Na sve to reagovala je i premijerka Ana Brnabić.

– Gospođo, Vi se mentalno “detonirate” skoro svaki dan, a tužilaštvo ne reaguje: ni kada ste optužili Vojsku Srbije da uzgaja marihuanu (Morović), ni kada ste nas optužili da naseljavamo migrante (COVID kriza) ili za trgovinu ljudima.. Svako Vaše detoniranje direktno košta građane – tvitnula je Brnabićeva Tepićevoj.

I kao da ovaj tvit, ton obraćanja i aludiranje na mentalno zdravlje političkog protivnika nije bilo dovoljno, Brnabićeva je jutros gostovala na TV Pink, gde je još dodala:

– Za “mentalno detoniranje” Marinike Tepić nije nadležno samo tužilaštvo, koje ne reaguje, već i druge intsitucije, koje bi takođe morale da reaguju zbog “ozbiljne mentalne konfuzije koju ima” – rekla je Brnabić.

Da li će Marinika ovo doživeti kao uvredu i šta će učiniti po tom pitanju ostaje da vidimo, ali ton ovakvog obraćanja, ma šta god da je u pitanju, teško da može da priliči premijeru/ki jedne zemlje.

Firmi brata Ane Brnabić MILIONI za doradu aplikacije i to bez tendera

Ana Marković

Štreber i boem. Bosanka i Banaćanka. Novinar. Hodajući detektor laži i emiter istine. Omiljenost - miris uštipaka u 9 ujutru, selo, leto i grlati petao, crk'o dabogda.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

64 Shares
Share via
Copy link