Srbija Vesti

Brnabić priznala da je bila pozvana na Palminu žurku gde se svi ljube, samo muški i muški NE

ana brnabic bunga bunga

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da je spremna da odmah da iskaz ako neko smatra da ima informacije o slučaju Palma, ali ih nema, i istakla da od tog slučaja ne treba praviti “političku temu”.

„Dobila sam jedan poziv za neku žurku, ja ne znam da poziv na žurku bilo šta govori o nekoj nezakonitoj radnji. Ako treba da dam svoj iskaz evo odmah ću odavde da to učinim“, izjavila je Brnabić na pitanje da li je svejevremeno rekla da je dobila od Dragana Markovića poziv za bunga-bunga žurku.

Premijerka Brnabić slučaj Palma je komentarisala jutros na aerodromu Nikola Tesla, na kom je upriličen doček novog kontigenta Sinofarm vakvine protiv koronavirusa.

“Ako neko smatra da nešto treba da kažem apsolutno će se odazvati na svaki poziv, ali znam da nema”, napomenula je Brnabić.

“Ne znam ni jednu osobu da tako nešto radi, da podvodi žene i maloletnice, ali da znam, odmah bi prijavila”.

Komentarišući optužbe na račun Dragana Markovića Palme premijerka je rekla “to nisu tračevi, zabavne vesti i ovaj mi je rekao, već ozbiljne optužbe”.

“Ako bilo ko ima bilo koju informaciju mora da je kaže nadležnim organima, ali i oni da je traže”, rekla je Brnabić.

Podsećamo, Brnabić je u intervjuu Kuriru 2017. godine izjavila da je dobila poziv na bunga-bunga žurku odmah nakon ulaska u Vladu Aleksandra Vučića.

“Zvao me je da učestvujem na njegovim bunga-bunga žurkama. Na tim bunga-bunga žurkama se zabavljamo, pevamo, tu mogu da se ljube muškarci sa ženama, žene sa ženama, ali ne mogu muškarci sa muškarcima, kazao je on”, izjavila je svojevremeno Ana Brnabić.

Izvor: Beta

Palma poručio da zna za brojne tajne političara, izlajao detalje o smrti na naplatnoj rampi Doljevac

generic vignette (DESK luftika.rs)
62 Shares
Share via
Copy link