Magazin Poznati

Glumica dobila ćerku u 55. godini sa deceniju i po mlađim partnerom: „Lekari su mi davali 4 % šanse da zatrudnim“

brigit-nilsen
Brigit Nilsen Viviane Ventura Promotions/Shutterstock Editorial Foto: Profimedia

Slavna Brigit Nilsen zablistala je sinoć na zabavi „Veniti fera“ u Los Anđelesu u čast predstojeće dodele Oskara, koja će u ovom gradu biti organizovana 12. marta.

Glumica je bila u društvu supruga Matije Desija sa kojim je u braku od 2006. godine. Danska filmska i muzička zvezda i nekadašnji model pleni lepotom.

Izgledala je nestvarno u atraktivnoj narandžastoj haljini, pozirajući kao nekada u modnim kampanjama, piše Blic Žena.

Brigit Nilsen (59) je bila u žiži svetske javnosti 2018. kada je u 55. godini rodila ćerku Fridu. Devojčica je prvo dete nje i njenog petog supruga Matije Desija (44), majka je i četvorice sinova.

– Ovu devojčicu čekala sam 10 godina. Ona je doslovno čudo i želim da poručim svim ženama da nikada ne odustaju. To je zapravo poruka i muškarcima i ženama, jer život je neverovatan. Neko mora da dobije na lotou jednom, a ja osećam da sam dobila na lutriji sa svojom devojčicom – rekla je nakon Fridinog rođenja i dodala:

– Lekari su mi dali tek tri do četiri odsto šanse da ostanem trudna. Nisam imala mnogo jajašaca, ali bilo ih je dovoljno. Nisam mislila da ću se posle 42. godine odlučiti na trudnoću. Bilo je tu dosta razočaranja. Stalno čekaš telefonski poziv i znaš da će ti reći da još jedan postupak nije uspeo. To čekanje ubija, posebno jer žene nerado pričaju o tome pa misliš da si jedina.

Glumica je nakon rođenja ćerke bila izložena kritika o čemu je javno govorila ističući da su joj pričali da je „baba i da neće dočekati da njeno dete odraste“.

Nilsen ne mari za negativne prozivke. I ne ustručava se da im doskoči.

Određene kritike prate i njen brak sa 15 godina mlađim Matijom Desijem, koji je usledio nakon njene četiri propale ljubavi.

Glumica je bila udata za Kaspera Vindinga pa za Silvestera Stalonea sa kojim je igrala u filmovima „Roki 4“ i „Kobra“. Sebastijan Koplend i Raul Mejer su takođe njeni bivši muževi.

Najpraćeniji je bio brak sa Staloneom koji je okončan burno- nakon raskida Brigit je bacila svu odeću i nakit iz stana i izašla naga na ulicu.

Otkrila je da je bila u vezi sa Arnoldom Švarcenegerom dok su snimali film „Crvena Sonja“- glumac je tada bio u braku sa Marijom Šrajver, kao i da je devedesetih imala romansu sa Šonom Penom.

Demi Mur vantelesnom oplodnjom dobila dete sa sestrom poznate srpske glumice

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

86 Shares
Share via
Copy link