Beograd Magazin

Brendirani SNS bager je spreman, prevozi ga firma koja je gradila Beograd na vodi

Foto: Tviter

Brendiran SNS bager je na rođendanski skup napedenjaka prevezao kamion Milenium tima. Ova javnosti dobro poznata kompanija negirala je da ima bilo kakve veze sa vladajućom partijom. Zanimljivo je da su tako bez ikakve veze uskočili da na rođendansku zabavu SNS dovezu bager a da je na rođendanu bio i jedan od vlasnika Ivan Bošnjak.

Ova kompanija bila je u središtu brojinih afera i optuživana da je poslove dobijala zbog bliskih veza sa naprednjacima. Kako bi sačuvala ugled, kompanija je tužila medije koji su ih optuživali za nameštanje poslova i veze u Vladi.

Kompanija Milenium tim (Millennium Team) je i novopečeni vlasnik Instituta za vodoprivredu „Jaroslav Černi“.

Po saznanjima agencije Beta kompanija Milenium tim je predložila rukovodstvu Instituta da naprave konzoricijum i zajednički učestvuju u privatizaciji, tako što bi oni imali udeo od 30 odsto u tom konzorcijumu. Generalni direktor Dejan Divac i šestorica izvršnih direktora su to prihvatili, o čemu su obavestili zaposlene i najavili da bi uzeli kredit da postanu suvlasnici Instituta.Tako su se obistinila predviđanja s početka ove godine, da će firma bliska vlastima koja gradi i “Beograd na vodi” postati vlasnik Instituta od strateškog značaja za Srbiju.

Sasvim je bez veze i to da su kamioni Milenium tima uslikani kako rade i na Makišu mada o tome zašto su tamo podataka nema.

Ova kompanija gradi Beograd na vodi i stanove za bezbednjake u Nišu i Vranju.

Kako je KRIK pisao 2019, brat aktuelnog ministra finansija a tadašnjeg gradonačelnika Beograda Siniše Malog, Predrag Mali, pet godina je vozio automobil marke “audi” koji je prvo bio u vlasništvu “Milenium tima”, a potom je preregistrovan na njihovu drugu kompaniju “KBV datakom”.

Sem automobila, vlasnici Millenium Teama su ustupili i stan u kojem je stanovala bivša devojka Predraga Malog i direktorka Zavoda za izgradnju grada Beograda je do 2016. živela u dupleksu na Voždovcu koji se nalazio u vlasništvu ćerke firme Milenium tima. U tom stanu je izvršila samoubistvo u 25. godini.

Milenium tim je tužio JUGpress, portal Info Vranjske, Danas, N1, Njuzmaks Adria, portal nova.rs. Ne davimo Beograd i portal Srbin info.

Milenijum tuži Infovranjske za 200 € jer ih povezuju sa državnim vrhom

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

395 Shares
395 Shares
Share via
Copy link