Strand-(20)-cover
Dogadjaji Vesti Novi Sad

Bravo! Teodora otišla na lečenje uz humanost običnih ljudi

Radnici „Gradskog zelenila“ su se jednoglasno odrekli jedne dnevnice koja će biti uplaćena za lečenje Teodore Milić iz Novog Sada, obolele od retkog oblika leukemije. Suma u iznosu od 476.333 dinara biće uplaćena u petak, 17. juna, a za Teodoru je nedavno u okviru akcije „Humani ponedeljak“ na Štrandu sakupljeno više od 263.000 dinara. Devojčica je otputovala u Nemačku na lečenje metodom matičnih ćelija, a za kompletno lečenje potrebno je 138.000 evra. Do sada je prikupljeno oko 50.000 evra.

U akciju „Gradskog zelenila“ i Teodorinih vršnjaka iz Srednje tehničke škole „Mileva Marić Ajnšatajn“ uključili su se mnogi, a među njima i novosadski frizeri. Oni će u subotu, 18. juna na centralnom platou Štranda od 18 do 20 časova organizovati akciju pod nazivom „Mašnica za Teodoru“. U bogatom dečijem programu učestvovaće deca iz plesnih škola folklora, hip hopa, džez baleta, kao i balerine. Za kraj programa predviđena je revija dečijih frizura. Svaki posetilac Štranda koji u subotu od 18 do 20 časova da dobrovoljni prilog za Teodorino lečenje, dobiće na poklon mašnicu i učestvovaće u tomboli za koju je nagrade obezbedio lokalni frizerski salon.

Posetite novosadske festivale

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share