Poznati

„Radujete se trudnoći devojčice koja je ovde imala 14, a on 29“: Brata Teodore Džehverović urnišu sa prozivkama

sava-dzehverovic
Foto: Printscreen/instagram

Sava Džehverović, rođeni brat pevačice Teodore Džehverović, ovih dana je ne meti ozbiljnih prozivki zbog činjenice da čeka dete sa bivšom učenicom.

Podsetimo, on se pre nekoliko godina našao u centru skandala o kojem su pisali svi mediji. Naime, Sava je radio kao profesor francuskog jezika u školi koju je pohađala Andriana Kadar koja je tada imala 14 godina.

A niko nije mogao ni da zamisli da će se između njih roditi velika ljubav, koja je prebrodila sve preke i na kraju je krunisana brakom.

Par je nedavno objavio da čekaju devojčicu, a ubrzo su se našli na meti kritika na društvenoj mreži Tviter, zbog njihove razlike u godinama, ali i fotografije koja je nastala na samom početku njihove veze, prenosi Stil.

„Preslatko, samo što se radujete trudnoći devojčice koja je grumovana, koja je ovde imala 14 godina a on 29, koja DANAS ima samo 21 godinu, a mozak se razvija do 25. godine, znači ima jos 4 godine dok ne sazri, i ovo kako je skakao od radosti jer je devojčica bolje da ćutim“, jedan je od komentara koji se našao na Tviteru uz njihovu zajedničku fotografiju.

„Pa naše babe i mame su rađale u 15, 16, 17 godina. Šta im je falilo? Ne branim ovo dvoje ali njihova stvar. Ako su tako želeli“, bio je jedan od komentara, a ubrzo je usledio odgovor:

„Sve im je falilo, detinjstvo, normalni porođaji, uslovi, deca nisu da rađaju drugu decu.“

Komentari su se samo nizali, a još jedan koji je privukao veliku pažnju je ona koji se odnosi na ime koje će budući roditelji dati devojčici.

Adriana i Sava su odlučili da ćerki daju ime Dorotea, po njegovoj sestri Teodori.

„Jer ona je isto što i ti „dar Božiji“, samo malo drugačiji raspored slova“, napisala su Adriana i Sava nakon što su otkrili da su ime za naslednicu odabrali po Teodori Džehverović.

„A tek što devojcici daju ime po njegovoj sestri, samo ću ostaviti ovu sliku ovde“, nastavili su da se nižu komentari na njihov račun.

Kao što smo već spomenuli, Sava je radio u školi koju je pohađala Adriana, a njihovu vezu danas podržavaju obe porodice.

Adriana je u međuvremenu postala šminkerka i influenserka, a istakala je da joj Teodorin brat nije predavao, ali da je počela da mašta o vezi sa njim, čim ga je videla.

– Sava je tada još kao student, predavao francuski u mojoj školi, iako meni nikad nije predavao. Maštala sam da bi nekim slučajem naša veza u budućnosti bila moguća – rekla je jednom prilikom Adriana na temu njene i Savine ljubavi, međutim on nije ni naslućivao šta ona prema njemu oseća.

Sava je kratko radio na profesorskoj poziciji, jer je bio na zameni, a posle toga je spakovao kofere i otputovao u Australiju. Međutim, sudbina je imala drugačiji plan. Andriana je sa nekadašnjim veoma brzo počela da se dopisuje, a pojedini teški momenti kroz koje su oboje prolazili izuzetno su produbili njihov odnos.

– Što sam se vise odupirao, to je povezanost bila jača i u jednom trenutku sam odlučio da poslušam svoje srce i ne dozvolim razumu i društvu da ograničava moj život – naglasio je Sava.

Sava je verio Adrianu na njen 18. rođendan, a potom je usledilo i bajkovito venčanje pre skoro godinu dana. Često putuju, imaju zajedničke poslove, a o svemu obaveštavaju svoje pratioce na društvenim mrežama.

10 dama domaće estrade zbog estetskih korekcija ne liče na sebe (FOTO)

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

234 Shares
234 Shares
Share via
Copy link