branko-kockica
Magazin

Zabranjena epizoda Branka Kockice je šokantna čak i za današnje standarde (VIDEO)

U svojoj legendarnoj dečijoj emisiji, „Kocka, kocka, kockica“, Branko je „tataratircima“ detaljno i eksplicitno objašnjavao kako se dolazi na svet.

Međutim, to nije bilo sve.

Scenaristi su otišli i korak dalje, te se u epizodi pored „tata-ta-tira“ spominju i reči kao što su „sise“, „brkovi iznad piše koji rastu od kikirikija“, a sve dok u donjem vešu goli do pojasa deca i Kockica pipaju svoja međunožja pod tušem, podseća portal Espreso.

Bezobrazne rime

„Tararira sve se puši, perem guzu i uši!“ – baš ovom rimom se završava epizoda namenjena ondašnjim tatatatircima.

Filmove u kojima je Branko glumio slabije pamtimo, jer su snimani uglavnom pre nego što je otpočeo rad sa decom, pa smo greškom do sada zanemarivali sve njegove rane radove.

Dok je deci u emisiji objašnjavao kako dolaze na svet, omiljeni lik predškolaca je u 70-im snimao i scene seksa, što je bilo pomalo nespojivo.

Seksualna revolucija

Tako jedna scena iz filma pod nazivom „Nedostaje mi Sonja Heni“ i simulira seks sa glumicom, dok ga krišom iz druge sobe gleda dete, a scena počinje ovim rečima:

-Jaooj, kakav bol u stomaku, neverovatno. Pa, nešto mi se je**e, jooj- ovim rečima počinje scena seksa, a deca su tada mogla da čuju i druge reči sem one čuvene „tata-ta-tira“.

Junak iz detinjstva vrlo brzo „završava posao“, gologuz ustaje sa kreveta trčeći zakopčava pantalone i odlazi od devojke koju je ostavio na krevetu.

Tadašnji televizijski program je očito hteo da ukaže na to kakav je bio plan za edukaciju dece u 70-im i 80 -im godinama prošlog veka.

Scene seksa u filmovima su blago rečeno „limunade“ ukoliko ih uporedimo sa današnjim rijaliti programima koja čak gledaju i deca.

7 osobina koje otkrivaju da je žena fenomenalna u krevetu

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku