Magazin

Lečić ne prestaje da se srozava, poredi sebe sa Pepe Le Tvorom i super se zabavlja (FOTO)

Od kako je glumica Danijela Štajnfeld optužila Branislava lečića za seksualno zlostavljanje, glumac ne prestaje sa blamantnim javnim ispadima. Svakodnevno se oglašava preko društvenim mreža, a u svrhu svoje odbrane snimio je i pravu monodramu u trajanju od 16 minuta. Ipak, čini se da je poslednjom objavom zasenio sve prethodne.

Naime, Lečić je sebe uporedio s Pepe Le Tvorom, koji je nedavno izbačen iz animiranog filma „Svemirski basket“ jer je optužen da „normalizuje kulturu silovanja“. U spornoj sceni čuveni crtani lik navodno pokušava da poljubi Gris u ruku, ali umesto toga dobija šamar i biva ispolivan pićem, piše NOva.

Lečić je naime na Tviteru podelio strip koji je neko napravio, a čiji su akteri on i Pepe Le Tvor, koji razgovaraju telefonom, i samim tim sebe uporedio s čuveinm crtanim likom.

Moramo odmah da istaknemo bitnu razliku između Lečića i Pepe Le Tvora, koji je nepravedno izbačen iz crtanog filma, čiji je bio zaštitni znak.

Pepe Le Tvor je izbačen iz filma jer je pokušao da poljubi ruku ženskom liku, a Lečića izbacuju iz projekata zbog optužbi za silovanje.

“I šta sad”, pita u stripu Lečić crtanog lika.

“Sad će da te izbace iz svih filmova i serija”, odgovara mu Pepe Le Tvor.

Uz ovaj mini-strip Lečić je objavio i emotikone koji simbolizuju jake mišiće i smeh do suza, jer njemu je očigledno nešto smešno.

Sve ovo Lečić je učinio aludirajući na svoju trenutnu situaciju. Naime, nakon što je u javnost dospela informacija da je on taj moćnik koji je silovao Danijelu Štajnfeld, Lečić je izostavljen iz predstava u kojima je igrao, a povukao se i sa čela pokreta Demokrate Srbije.

Prvo je glumica Mirjana Karanović Jugoslovenskom dramskom pozorištu uputila mejl u kome je navela da odbija da igra predstavu s Lečićem.

“Poštovani, obaveštavam vas da odbijam da igram sa Branislavom Lečićem u predstavi ‘Mamu mu je*em ko je prvi počeo’, u znak protesta zbog njegovog ponašanja prema koleginici Danijeli Štajnfeld. Ovo se odnosi i na sve eventualne buduće predstave sa istim glumcem. Spremna sam da predstavu igram ukoliko se odlučite da ga zameni drugi glumac”, glasi poruka Mirjane Karanović koju je uputila pomenutom pozorištu.

Potom je Beogradsko dramsko pozorište, na zahtev većeg dela ansambla predstave “Kad su cvetale tikve”, odlučilo da izuzme Lečića iz predstojećih igranja.

E pa Lečiću ja bih rado pristala da me vi silujete, jel ste šmeker i gospodin

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

komentar

Klikni da objaviš komentar

3.3K Shares
3.3K Shares
Share via
Copy link