Magazin Vesti

Brakus: Vučić ima „strah od igle“ i zato izbegava vakcinaciju

Čuveni radijski voditelj Igor Brakus ocenio je da se predsednik države Aleksandar Vučić nije vakcinisao jer se najverovatnije plaši igle. On je do ovakvog zaključka došao, kao i velika većina javnosti, nakon bezbroj neispunjenih obećanja predsednika da će se vakcinisati u roku od nekoliko dana.

– Mislim da je to najrealnije. Čovek je uvek predvodnik u svemu i sad odjednom nije predvodnik u vakcinisanju, iako ga zagovara. On je napravio takav sistem u kojem je on glavni i jedini i ukoliko se on ne vakciniše, neće ni oni koji pripadaju njegovoj ciljnoj grupi – izjavio je Brakus u emisiji “Probudi se”.

On smatra da je Krizni štab telo bez autoriteta.

– Niti imaju snage, niti moći, naročito medicinski deo, da se suprostavi političkom delu. Medicinski deo Kriznog štaba je imao sreće, jer je Goran Vesić bio u Moskvi, pa su mogli da donesu ovo malo medicinskih mera – dodao je radiovoditelj.

Ogorčen je i razočaran svim posledicama ovakve vlasti u Srbiji.

– Ovo je skupina izuzetno nesposobnih ljudi. Ovo što ovde mi trpimo i što je njima dozvoljeno da rade prevazilazi granice normalnosti, a kamoli pristojnosti, morala i poštenja. Kad malo pogledamo dublje šta se nama dešava od kad je na vlasti SNS, onda si svestan da je teško pronaći šta bi još moglo da se dogodi – ocenio je našu svakodnevicu Igor.

Brakus je bio upitan i o slučaju Lečić – Štajnfeld koji danima trese domaću javnost i prekriva sve druge političke afere. Brakus je dao prilično gospodski odgovor.

– Ovo je jako ozbiljna stvar i previše ljudi ima sopstveno mišljenje o ovome. Ja ću svoje mišljenje da zadržim za sebe. Ovo treba da istražiti do kraja i da to bude posao koji će da obave državni organi. Tu ne mogu ja da imam svoje mišljenje, s kojim ću ući u neku vrstu relativizacije. Meni deluje sve kao ‘sapunska opera’”, naveo je on. Trebalo bi sačekati da se završi istraga i suđenje i onda bih ja eventualno imao pravo da izrazim svoje mišljenje – izjavio je Igor Brakus u jutarnjem programu TV NovaS.

Kako je javnost i zašto su mediji, sa i bez nacionalne frekvencije, dozvolili da vest o misterioznoj smrti Vladimira Cvijana, čije objavljivanje je kasnilo tri godine, postane nebitna nakon samo dva dana?! Svi se bave skandalom i još nedokazanim silovanjem, kao da ne postoji ništa drugo što je takođe izuzetno bitno za jedno društvo koje teži normalnosti.

Radio Laguna je utihnuo, Željko Mitrović nastavlja program

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

20 Shares
Share via
Copy link