Uncategorized

Braća tinejdžeri do smrti tukli očuha koji je zlostavljao njihovu 9-godišnju sestru (VIDEO)

braca osveta

Početkom 2022. godine američku javnost uzbunio jedan zločin iz osvete, za koji su osumnjičena dvojica braće i njihov drugar.

Naime, dva brata tinejdžera uhapšena su nakon ubistva očuha koji je zlostavljao njihovu sestru koja ima svega 9 godina. Njima je u zločinu pomagao i njihov drugar.

Njihov očuh Gabrijel Kvintanilja, već optužen za zlostavljanje dece, pipkao je svoju devetogodišnju ćerku. Njena polubraća su to saznala i skovala plan da ga kazne.

Najpre su Alehandro (18) i Kristijan (17) pretukli očuha pedofila u prikolici u kojoj su živeli zajedno u Faru, u američkoj državi Teksas.

Kvintaniljo je potom pobegao, da bi ga braća zajedno s drugom Huanom Melendezom pronašla u obližnjem naselju, gde su ga opet tukli.

Ostavili su ga krvavog, ali su ga nekoliko sati kasnije zateklli kako sam tetura ulicom i tu su mu presudili. U policijskom izveštaju se navodi da su trojica mladića Kvintanilju tukla bokserima sve dok nije izdahnuo.

“Čoveku je glava izgledala kao kaša, kao da je samleven. Koristili su metalne boksere, a potom su njegovo telo stavili u kamionet i bacili u jednom zabačenom polju”, navodi izvor iz policije.

Braća i njihov drug optuženi su za prvostepeno ubistvo pred sudom u Teksasu.

Medijski izveštaju o ovom slučaju potresali su Ameriku krajem januara ove godine. Preko 675.000 ljudi je potpisalo peticiju da se oni oslobode.

Izvor: Kurir

NAJBOLESNIJI slučaj zlostavljanja: Devojčica (13) skakutala kao zec i nosila pelene, otac je vezivao u podrumu

OGLAS

254 Shares
254 Shares
Share via
Copy link