Balkan Magazin

Bosanac razvalio pola radnje jer nisu hteli da mu vrate pare ili daju novi usisivač (VIDEO)

bosanac
Printscreen collage

U Sanskom Mostu, u jednom tržnom centru, Bosanac srednjih godina izgubio je živce polomivši pola radnje zbog toga što prodavci nisu želeli da mu uvaže reklamaciju na usisivač i vrate mu pare ili novi i ispravan aparat.

U početku je pokušao normalno da se objasni sa prodavcima, ali vidno uznemiren, jer je sve vreme imao na umu plan B.

Kada je razumeo da mu sve papire, garancije i reklamacije neće uvažiti, ovaj gospodin je uzeo usisivač i razbio ga o pod radnje, da bi njegovim ostacima olupao još nekoliko polica i istaknutih televizora.

Kada je završio svoj besni ispad on je rekao radnicima da sada mogu da pozovu policiju, a prethodno ih je nekoliko puta sočno opsovao i optužio ih za lopovluk.

– Gledajte, ja odavde ne idem! Želim pare ili drugi usisivač, drugo nema priče, a ja znam šta ću dalje, nemojte da me pravite budalom – lepo je rekao da njegov zahtev ozbiljno uzmu u razmatranje.

Nije poznato šta se dešava kada snimak završi, ali je sigurno ovo lekcija i prodavcima i njihovim poslodavcima da je mušterija uvek u pravu i da postoje neki zakoni o zaštiti potrošača koji služe upravvo da spreče ovakve agresivne scene i optužbe.

Bosanac traži svoju Novosađanku: “Javi se, Soso moja, anđele moj”

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

65 Shares
Share via
Copy link