Magazin

HIT OGLAS: Bosanac prodaje nevidljivog Yuga 45

Na internetu često osvanu neobični oglasi, a ovih dana je poptuni hit oglas koji je postavio jedan Bosanac. Naime, on je odlučio da proda svog Yuga 45 koji je navodno nevidljiv radarima NLO. Yugo je umotan u aluminijsku foliju i ima “NASA-in” satelit na krovu.

U opisu se navodi kako je vozilo izrađeno kao limitirana serija specijalizovanih borbenih vozila za borbu protiv nepoznatih objekata iz svemira.

Raspolaže sa 1.066 konjskih snaga, a maksimalna brzina nije poznata.

Inače, u nekom izboru, Jugo je proglašen za najgori auto svih vremena.

“Od opreme za zemaljsku upotrebu poseduje: desni retrovizor, rezervni točak (peti), flip up sajlu za šlepanje, ambijetalno osvetljenje (preko 1.000 boja, moguć automatski ili manuelni mod), auspuh, paket opreme za policiju, karta sveta, mobilni svetleći radio (BT, FM, USB, AUX), chip tunning STAGE X i urađene mape glavnog računara. Vozilo uopšte nije uočljivo na putu tako da se može koristiti i za druge svrhe, najčešće preljube”, stoji u opisu.

prodaja-nevidljivog-yuga
OLX

Uz vozilo dolazi i “oprema za svemir”: satelitski komunikator svih mogućih frekvencija podešenih tako da ne ometaju vazdušni saobraćaj, može locirati više objekata istovremeno na različitim udaljenostima (u svetlosnim godinama), obložen je folijom neprobojnom od vanzemaljskih lasera, nevidljiv za bilo koju vrstu NLO radarskih sistema.

Uz vozilo dolaze kosmička odela.

Početna cena je 999,99 KM (oko 500 €), a vozilo se navodno nalazi u Banjaluci.

Ono što je nasmejalo mnoge korisnike OLX-a jeste da se vozilo može dobiti u zamenu za “običnu civilnu varijantu, krave, koze, krmače i ajkule, ali da drakule ne prolaze”.

Ovaj oglas je izazvao veliku pažnju, a iako je objavljen pr 20-ak dana o njemu sada pišu mediji iz regiona, ali i strani, među kojima je i popularni Daily Mail.

Srbin poludeo zbog garancije, pa se brutalno osvetio Mercedesu

 

99 Shares
Share via
Copy link