Magazin Srbija

Zdravstveni centar Vranje o jezivom prizoru sobe za testiranje dece

bolnica-vranje-prostorija
Printsvreen/Twitter/FiJasna

Tviterom kruži fotografija jezivog prizora unutar manje prostorije, koja se navodno nalazi u vranjskom Zdravstvenom centru, gde se, kako autorka objave tvrdi, radi testiranje na koronavirus.

Na fotografiji se vidi zapuštena, prljava prostorija. Pod je mokar i pun medicinskog otpada dok su pločice na njemu polomljene, a u prostoriji se nalaze sto, kanta i krevet.

– Pošto smo ekonomski tigar i mnogo napredujemo, ovde se rade kovid testovi u Vranju – piše u opisu fotografije na Tviteru.

U komentarima objave se vidi da se ne radi testiranju u Kovid ambulanti ATD. Korisnica koja je podelila fotografiju napisala je „tamo gde se testiraju deca, nije ATD“.

Međutim, rukovodstvo Zdravstvenog centra Vranje istaklo je da navodi korisnika društvenih mreža nisu tačni.

Oni su rekli da fotografija neugledne prostorije u kojoj se navodno rade kovid testovi, kako stoji u tekstu objave na Tviteru – nije nastala u ZC Vranje.

– Sramota je da posle pune dve godine svakodnevne borbe sa koronom još ima onih koji na ovaj način pokušavaju da ostvare jeftine političke poene preko zdravstvenog sistema i zaposlenih u njemu, koji su svi do jednog heroji našeg vremena – kazali su iz Zdravstvenog centra Vranje za Nova.rs.

Škole, korona virus, testovi i izolacija: Testiranje dece za neke problem, za neke najjednostavnije rešenje

Stefan Savkić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

45 Shares
Share via
Copy link