Lifestyle Svet

Živeo u bedi ali se steroida nije hteo odreći, umro deformisan u 55. godini života

Foto: Valdir Segatoofficial, Screenshot Instagram valdirsegato.oficial

Valdir Segato, jedan od poznatijih bodibildera na svetu, preminuo je juče (2. avgust)  a kako prenose mediji, uzrok smrti  još uvek nije poznat.

Pretpostavlja se da je do komplikacija za zdravljem došlo nakon što je ubrizgavao sintol nekoliko godina zaredom kako bi mu mišići brže rasli i razvijali.

Bio je to izuzetno riskantan izbor koji ga je izgleda i koštao života.

Sintol koriste bodibilderi iako znaju da može da dovede do ozbiljnih zdravstvenih problema, ali čak i do fatalnog ishoda.

„Zovu me Hulk, Švarceneger i Hi-Men sve vreme i to mi se baš sviđa. Duplirao sam veličinu mojih bicepsa i želim da budu još veći“, rekao je Segato pre šest godina za „Dejli mejl“.

Upravo te godine su mu lekari saopštili da će morati da mu amputiraju ruku ukoliko nastavi da ubrizgava pomenutu smešu koja u sebi ima toliko procenat ulja.

Ovakav tretman je doveo do toga da su mi bicepsi bili veličine lubenice (obim 58 centimetara), zatim je potpuno izgubio takmičarsku formu, a otišao je u krajnost da ga je javnost prozvala čudovištem.

Išao je toliko daleko i nije krio da koristi ulje da je sebi dao nadimak „Valdir Sintol“, a za 1,7 miliona pratilaca na društvenim mrežama je objavio i sliku gde se vidi potpuna promena.

Brazilski mediji prenose da je živeo gotovo u siromaštvu, te da je imao tek nekoliko prijatelja.

Navodno se upravo njima požalio dan pred smrt da teško diše.

Izvor: Nova

Bodibilder koji je oženio seks lutku priznao da ju je prevario dok je bila na popravci

Luftika redakcija

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

90 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap