blogomanija-blog
blogomanija.net
Dogadjaji

Blogeri od Zorannah do Yasserstaina svi na #Blogomaniji

Na novoj konferenciji Fashion & Beauty Blogomanija od 8. do 12. juna u Mariboru naći će se mnogi poznati blogeri kao što je Zorannah, Yasserstain, Marija Žeželj, Branislava Antonić… Preko 150 predavača će predavati na temu modnog blogovanja, fotografije, društvenih mreža, video produkcije, analitike, monetizacije, odnosa sa javnošću, medija…

Fashion & Beauty Blogomanija je posvećena aktuelnim trendovima na društvenim mrežama i  u modnom svetu, pa će tako ovde biti i urednice beauty portala, stilisti, dizajneri, fotografi i predstavici regionalnih nedelja mode.

Ovo je treća regionalna Blogomanija koja će se od 8. do 12. juna baviti aktuelnostima iz trenutno najperspektivnije sfere Interneta – fashion, beauty & lifestyle industrija. Događaj za profesionalce, predstavnike medija, kao i ljubitelje mode, dizajna i lepote koji uz pomoć Interneta i različitih društvenih mreža ispunjavaju svoje strasti i zarađuju za život.

Blog je samo jedan od načina komunikacije, pa će tako ova Blogomanija biti posvećena i Instagramu, Youtube, Vine, Snapchat kao i ostalim društvenim mrežama koje omogućavaju milionske brojeve pregleda.Oko 1000 posetilaca, aktivnih korisnika društvenih mreža, garantovaće da će ovu konferenciju pratiti ceo region.

Luftika

Share Tweet Share Share Follow