Magazin Svet

2 bliznakinje jedu istu hranu, žive zajedno i spavaju sa istim muškarcem

bliznakinje
Printscreen: instagram.com/annalucydecinque/

Ana i Lusi Dećinkve (35) jednojajčane bliznakinje iz Perta u Australiji, već godinama pune novinske stupce svojim esktremnim načinom života. Naime, njih dve su u vezi sa jednim čovekom.

Bena Birna (40) nesebično dele već devet godina. Zajedno žive, spavaju, imaju intimne odnose, a planiraju i decu.

Sestre za sebe kažu da su jedna osoba, a sa Benom u vezi su od 2012. godine. Žele da se venčaju, ali je poligamija od 1961. godine u Australiji zabranjena.
Njih troje žive kod njihove majke i sestara.

Bliznakinje su, zbog svoje priče, pozvane da naprave rijaliti program pod nazivom “Ektremne sestre”.

– Spremni smo otvoreno da predstavimo svoju ljubavnu priču. Želimo da budemo veoma iskrene u programu. Mislim da ne postoji niko ekstremniji od nas – rekla je Lusi.

Njih troje, u kući njihove majke i sestara, dele veliki krevet, a Ben spava u sredini. Sestre svaki dan jedu iste obroke i paze da pojedu istu količinu, vežbaju po istom programu, čak se i tuširaju zajedno. Kako kažu, ljubomore nema kada je Ben u pitanju.

– U našoj vezi nema ljubomore. Ako Ben poljubi Anu, poljubiće i mene – rekla je Lusi.

– On nas prihvata takvima kakve jesmo. Ne smeta mu što se isto oblačimo i što smo stalno zajedno, ne osuđuje nas. Ben od nas dobija duplu dozu ljubavi, dvostruko više pažnje – nadovezala se Ana.

Sestre su se prvi put pojavile u javnosti i postale slavne nakon što su potrošile 250.000 dolara na estetske zahvate koji su im osigurali da budu što sličnije jedna drugoj.

U 20-im godinama su stavile filere u usne, implantate u grudi, tetovirale su obrve i ivice usana. Osim toga, imaju identične ekstenzije na kosi, a iste su im i obrve.

Nakon nekog vremena su shvatile da su preterale, pa su odlučile da uklone tetovaže sa obrva i usana i da se fileri u usnama razgrade.

Ovaj put je on taj koji je inicirao pojavljivanje u javnosti jer je želeo da se čuje i njegova strana cele priče.

– Ben je želeo da napravimo ovaj šou. Ljudi žele da čuju i šta on ima da kaže, kako on gleda na našu vezu i kako je živeti sa dve devojke – dodala je Lusi za Daily mail a prenosi Telegraf.rs.

Jednojajčani blizanci oženili jednojajčane bliznakinje, pa u isto vreme zatrudnele

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


85 Shares
Share via
Copy link