zabrinuta-devojka-sezona-bika-horoskop
Horoskop Horoskopski znakovi

Blizance, Vagu i Vodoliju očekuje pravi pakao do 21. maja

Sezona bika trajaće do 21. maja i Blizancima, Vodoliji i Vagi će doneti poteškoće. Neki će se lako uznemiriti, neki će proći kroz promene, a drugi će se osećati vrlo nesigurno u svojim životima. Ova tri znaka zodijaka će naići na poteškoće u sezoni Bika, ali ne brinite, samo morate sačekati da ovaj mesec prođe i onda će se sve vratiti u normalu, piše Ženski magazin.

Blizanci

Vi ste veoma razdražljivi. Uzmite vazduha i dišite, Blizanci! Sunce aktivira vašu misterioznu dvanaestu kuću snova, završetaka i rada iza scene, tako da se osećate mnogo spektakularnije nego obično.

Na primer, možete osetiti potrebu da se izolujete ili napravite korak unazad, i to je u redu. Ali pošto je električni Uran u igri, možete očekivati i duhovnu revoluciju.

Vaga

Prolazite kroz dugo očekivanu transformaciju. Oh, Vage, vi imate toliko talenata i sposobnosti koje možete podeliti sa svetom, ali pre nego to učinite, svemir zahteva da se rešite nekoliko stvari.

Sunce je u vašem osmom domu seksa, transformacije i zajedničkih resursa, tako da ćete se ovog puta možda osećati ranjivo.

Vodolija

Vaš temelj je nestabilan. Šta vam kaže intuicija, Vodolije? Sa suncem iznad vaše četvrte kuće, porodice i duše, osećate se mnogo više od uobičajenog, a možda čak i čitav dan provodite kod kuće. Nije loše.

Naprotiv, morate da uradite tačno ono što vam je potrebno tokom ovog perioda.

Imajte na umu da će električni Uran biti aktiviran u ovom području, tako da ćete se osećati kao da nemate dovoljno stabilnosti u svom životu. Jednostavno se opustite, a vladavina Bika brzo prolazi.

Vodolija, Rak i Lav će ovog leta pronaći srodnu dušu

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

128 Shares
128 Shares
Share via
Copy link