Horoskop Horoskopski znakovi

Blizanci, Vaga i Vodolija u februaru će imati sreće do neba

sreca februar

Zbog retrogradnog Merkura mesec februar biće izuzetno zanmljiv. Energija i celokupna atmosfera biće znatno pozitivnija nego što je bila u januaru.

9. februara očekuje nas pun Mesec u Lavu, i to samo nekoliko dana pre susreta Marsa sa Jupiterom, Saturnom i Plutonom u Jarcu, što će nam doneti velike promene, piše Stil.

One dobre najviše će osetiti tri znaka Zodijaka!

Blizanci

Sve počinje da dobija smisao

Prelazak Sunca u buntovnu Vodoliju kroz devetu kuću doneće olakšanje, osećaćete kao da ste na vrhu sveta. Bez obzira da li planirate putovanje u inostranstvo ili stručno usavršavanje, sve vreme bićete fokusirani na lične ciljeve. Vaša vladajuća planeta Merkur biće retrogradna u vašoj kući karijere.

Iskoristite ovo vreme da pregledate, razmislite i ponovo procenite svoje profesionalne ciljeve. Takođe je dobro vreme da postavite potrebne granice u poslovnom okruženju.

Vaga

Čeka vas odličan period pun uspeha i lepog raspoloženja

Jeste li spremni za veliki uspeh, Vage? u februaru ćete biti u centru pažnje na nekoliko načina, i to će vam prijati. Imaćete jaku želju, ali i mogućnosti za humanitarni rad. Zdravlje će cvetati.

Pun mesec u Lavu poljuljaće vašu kuću prijateljstva, ali to neće biti ništa loše, naprotiv, ovo će doneti jasnoću u ovo područje vašeg života, a vaše nade želje i snovi će se iskristalisati i neće biti prepreka da stignete do njih. Uživaćete i na polju ljubavi.

Vodolija

Čeka vas blagoslov do blagoslova

Ipak slavite svoj rođendan, Vodolije! Tokom celom meseca februara imaćete razloga za smeh. Vaš vladar Uran sada ide direktnim hodom i to je samo po sebi prednost za vaš znak.

Merkur će početkom meseca ući u vaše polje finansija, pa će se i novčana situacija popraviti. Pun mesec u Lavu uzdrmaće polje ljubavi, ali će vam sa tim “potresom” mnoge stvari postati jasnije i znaćete u kojem pravcu treba da krenete kada je u pitanju aktuelni partner.

Česte svađe za Bika, lep period za Lava: Veliki ljubavni horoskop za februar 2020.

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

1.4K Shares
1.4K Shares
Share via
Copy link