Horoskop

Blizanci, Škorpija i Strelac će do 3. juna imati najviše sreće, stižu vam brojni uspesi!

horoskop-plavusa-1

Retrogradni Merkur nam je u prethodnom periodu pravio probleme i „kočio“ stvari, ali od 3. juna kreće direktno, pa će drugi deo nedelje već biti daleko bolji. Kako bilo, u nedelji od 30. maja do 5. juna tri horoskopska znaka će imati najviše sreće, proverite da li ste među njima!

Blizanci

Došli ste do nekog važnog zaključka ili rešenja koje se tiče vašeg života i ne dozvoljavate da vam bilo ko svojom negativnošću upropasti raspoloženje, piše Mondo.

Sigurni ste u sebe, naumili ste da sve što treba završite i da krajem nedelje uživate u uspehu – tako će i biti!

Ljubazni ste prema svima i smireni, pa čak i ako vas neko iznervira ostavićete to po strani i koncentrisati se na svoj cilj.

Škorpija

Morate da se strpite do polovine nedelje, tj. do 3. juna kada će Merkur krenuti direktno i nećete moći da verujete koliko će odjednom sve ići u vašu korist!

Svaki vaš plan, projekat, sve što ste započeli, sada ćete lako i uspešno završiti.

Ono što bi vam svakako prijalo je odmor, koji ne mora čak ni da podrazumeva putovanje, već samo udaljavanje od stvari koje svakodnevno radite.

U svakom slučaju, ove nedelje je fokus na vama, dobar jer period da isplanirate nešto za budućnost jer će se vaši planovi i te kako ostvariti.

Strelac

U prethodnom periodu ste bili pomalo frustrirani, ali ove nedelje će sve biti bolje. Fokusirani ste na ciljeve koje ste sebi postavili i lako ih ostvarujete.

Sjajni ste u tome da tačno znate šta vam je potrebno i da ispuniste sebi svaku želju ove nedelje. Samo napred, to je ono što vam treba.

Očekuju vas dobre vesti koje se tiču situacije sa vašim domom ili možda budućim domom. Veoma ćete se obradovati!

4 horoskopska znaka u leto 2022. čeka luda ljubavna avantura

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

340 Shares
340 Shares
Share via
Copy link