Horoskop Horoskopski znakovi

Blizanci, Ribe i Devica do 23. aprila upoznaće najružnije lice Marsa u Blizancima

Mars je planeta ratnika, energije, sporta i akcije i ušao je u znak Blizanaca, a tu će i ostati do 23. aprila.

U prethodnom periodu „crvena planeta“ je prolazila kroz znak Ovna i Bika, izazivajući lošu atmosferu i predstavljajući nam svoju najokrutniju stranu.

Mars je tako, možda i neopravdano, prikazan u ružnom svetlu. Budući da ova planeta ne spada ni u loše, ni u dobre planete, samim tim podstaknuta je uticajem znaka u kom se nalazi, pa i aspektima koje pravi. No, ono što je ohrabrujuće jeste da se Mars znatno bolje snalazi u Blizancima nego u Biku, pa možemo malo odahnuti.

Blizanci su znak komunikacije, ideja, avanture, druženja i mentalnih podsticaja, tako da možemo u narednom periodu očekivati akciju u ovim sferama.

Ipak, ova planeta će u jednom momentu napraviti loš aspekt sa Merkurom i Neptunom, što ukazuje na to da moramo biti obazrivi kada su neke neistine, tračevi i laži u pitanju, a neminovno će dominirati u narednom periodu.

Od sredine marta do sredine aprila Mars će se najlošije odraziti na Blizance, Ribe i Device, uključujući i one kojima je podznak u navedenim znacima ili im je neki od tih znakova naglašen u natalnoj karti, piše Telegraf.

Za njih je važno da u tom periodu sve uzimaju sa rezervom, te da imaju u vidu da sve što se čini istinitim vrlo lako može biti laž i obmana. Ovo se odnosi na svaki segment života.

Ljubav

U ljubavi održavajte distancu koju ovaj period iziskuje.

Sve vam može delovati bajkovito, ali sa epilogom i rizikom velikog razočarenja kada saznate da je idilična atmosfera zapravo iluzija.

Posao

Na poslovnom planu izbegavajte bespotrebne komunikacije, jer postoji mogućnost izbijanja nepotrebnog konflikta.

Ne razvijajte teorije zavere i ne upadajte u klopku planeta, inače se može desiti da svaku sumnju usmerite na kolektiv ili na pojedinca. Pripišite ovu nelagodnost samo prolaznom uticaju planeta.

Zdravlje

Kada je reč o zdravlju, potražite konsultaciju na više strana, jer neretko ovaj aspekt može dovesti do nepouzdane dijagnoze.

Blizanci, Škorpija i Vodolija su emocionalne psihopate i mogu vam napraviti pakao od života

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

490 Shares
490 Shares
Share via
Copy link