Horoskop Horoskopski znakovi

Blizanci, Devica i Jarac od pomračenja Meseca 19. novembra započeće novi život

pomracenje meseca

Pun Mesec u znaku Biku obasjaće nebo u večeri 19. novembra, ali donosi i još jednu energetski snažnu astrološku pojavu – njegovo pomračenje.

Horoskop poručuje da je to trenutak kada morate da slušate svoje srce i svoj unutrašnji glas, a promene koje se događaju prihvatite bezrezervno.

Pomračenje Meseca donosi ili dobre ili loše stvari, ali takvi jaki energetski udari nikada nisu jednostavni za ‘preživeti’.

Blizanci, Devica i Jarac kroz ove promene proći će lagano i bezbrižno, a ako budu dovoljno hrabri, biće nagrađeni i velikom srećom.

Blizanci

Fenomen koji će se na nebu oduigrati 19. novembra ući će u podsvest Blizanaca i pomoći im da otvore um, te shvate i reše stvari koje su do sada izbegavali.

Blizance čeka podsećanje da je za uspeh potrebno vreme i trud, kao i upozorenje da prestanu probleme da guraju pod tepih.

Raznim tehnikama opuštanja Blizanci će uspeti da redefinišu svoje životne prioritete, kao i da zadovolje sve svoje fizičke i mentalne potrebe.

Devica

Pomračenje Meseca ovog 19. novembra promeniće njihov pogled na svet, znatno proširiti njihove vidike i približiti ih dalekim kulturama i navikama.

Ovaj period donoće Devicama pozitivnu transformaciju i omogućiće im da uđu u svoju podsvest dublje nego ikada.

Jarac

Pomračenje Meseca Jarčevima će doneti jednu novu i neobičnu igru. Biće inspirisani da kreiraju i iskoriste sve svoje kretivne planove i ideje.

Ovo je trenutak koji Jarčevi moraju da iskoriste i Mesečevu energiju pretvore u poslovne uspehe. Ključ uspeh biće da oko sebe stvore okruženje i okupe društvo koje će zadovoljiti njihove duhovne potrebe.

Jarčevi će mnogo raditi na sebi, a unutrašnje dete koje nose u sebi konačno će moći da se opusti i zadovolji svoju urođenu znatiželju.

Ova 4 znaka suočiće se sa sudbinskim promenama od 19. novembra, pomračenje Meseca će ih snažno pogoditi

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

1.5K Shares
1.5K Shares
Share via
Copy link