Horoskop Horoskopski znakovi

Blizance, Vagu i Vodoliju čeka najgori kraj januara

Pojedinim znacima Zodijaka astrološke prilike baš i neće ići na ruku u drugoj polovini januara.

Biće to pakleni period za tri horoskopska znaka, pa će ovu poslednju nedelju kojom vlada Jarac posebno da pamte.

Kada Sunce uđe u znak Vodolije krajem nedelje stvari će postati malo lakše i lepše. Evo ko i kako treba da se pripremi za turbulentan kraj januara.

Blizanci – Prolazite kroz period intenzivnih promena

Sunce je u vašoj osmoj kući pa će se neke stvari u ovom periodu završiti. Reći zbogom nećemu što vam je veoma važno nikad nije bilo lako. Ali, svesni ste da postoji nada tamo negde kao i šansa da se nešto promeni, jer nije svemu suđeno da traje večno. U ovoj fazi, osećate se seksi pa je vreme da se takva situacija iskoristi.

Vaga – Osećate se ranjivo i emotivno

Ukoliko osećate da imate veliku ranu na srcu, to nas uopšte ne čudi. Sunce je u vašoj četvrtoj kući porodice i doma i osećate se veoma osetljivo u poslednje vreme. Sada vam je potrebno da se ušuškate u vašem prijatnom mestu za utehu i da se oporavite. Možete da osetite brojne promene u vašem domu. Možda ćete se preseliti na neko novo mesto, napustiti grad ili ćete brinuti oko nekog konflikta u vašoj porodici. Ovo može da znači i povećanje broja članova porodice i druge lepe stvari, ne samo loše.

Vodolija – Imate neke čudne spoznaje

Kada se Sunce nađe u vašoj 12. kući podsvesnog, nastupa neko čudno vreme. Plutaćete između sanjarenja i realnosti, bez spoznaje šta je stvarno, a šta nije. Intuicija vam je na visokom nivou, vaš duh ispunjava vaš razum nekim otkrovenjima i shvatate da su stvari koje ste oduvek znali zaista takve, ali samo niste bili spremni da to i sebi i drugima priznate.

6 razloga zbog kojih je divno voleti Strelca

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

153 Shares
153 Shares
Share via
Copy link