Beograd hronika

Blaženka (39) je bila babica u Narodnom frontu, muž ju je ubio sekirom, pa se obesio pored nje

Blaženka Batajnica
Foto: FB

Sinoć se dogodio nezapamćen zločin u Batajnici, u kom je dvoje dece ostalo bez roditelja na svirep i sebičan način.

Čedomir J. (43) sekirom je sinoć ubio svoju suprugu Blaženku J. (39) u naselju Šangaj u Batajnici. Par je imao dvoje dece, sina i ćerku, a za sada nisu poznati motivi svirepog zločina koji je šokirao Batajničane.

Nesrećna mlada žena ubijena je udarcima sekirom u glavu, prema prvim nezvaničnim informacijama, a njen muž je potom izvrišio samoubistvo vešanjem.

Blaženka je radila kao babica u porodilištu Narodni front, a tamošnje kolege ostale su bez reči nakon što su čuli šta se dogodilo.

– Šokirani smo, bila je izuzetno draga i mila žena. Kao radnik vredna, tiha i skromna. Prema pacijentima je toliko bila dobra, jednom rečju sve što je radila radila je sa toliko ljubavi. Mi smo šokirani, nikada se nije žalila – kaže za „Blic“ koleginica iz Narodnog fronta, koja je radila sa pokojnom Blaženkom.

I komšije su imale samo reči hvale za ubijenu Blaženku.

– Blaženka je bila jako vredna žena, radila je dva posla, pa onda i po kući, brinula oko dece – ispričala je jedna komšinica za medije.

Podsetimo, u batajničkom naselju Šangaj jutros su otkrivena tela bračnog para a policija sumnja da je posredi ubistvo i samoubistvo.

Slučaj je policiji prijavio kum tog para koji je rekao da je zabrinut pošto je čitav dan pokušavao da ih dobije ali nije uspeo.

Kad je policija došla na adresu zatekla je jeziv prizor – kroz prozor zaključane kuće videli su telo obešenog muškarca a kad su ušli unutra u drugoj sobi zaktekli su telo njegove supruge u spavaćoj sobi, na krevetu, a pored i sekiru.

Vatrogasci su obili vrata. Na ženi su bile vidne povrede glave.

Sekirom iskasapio ženu, pa se obesio pored nje, užas u Batajnici otkrio kum

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

200 Shares
200 Shares
Share via
Copy link