Magazin

Bizarna priča Majka Tajsona koji je nudio 10.000 dolara da nokautira gorilu

majk tajson

Bivši bokserski šampion Majk Tajson je tokom sastanka sa bivšom ženom Robin Givens bio je toliko iziritiran ponašanjem jednog gorile, da je tražio od čuvara ZOO vrta da ga puste u kavez, kako bi se sa njim obračunao.

Nekadašnji bokserski šampion Majk Tajson otkrio je bizarnu priču iz svoje prošlosti, kada je pokušao da potkupi čuvara ZOO vrta, kako bi mu otključao kavez sa gorilama a sve da bi udario najveću među njima.

Tajson, koji je inače čuvao tigra kao kućnog ljubimca, kaže da ga je toliko iznervirala gorila koja je maltretirala sve ostale u kavezu, da je želeo da se pobije sa njom, piše Pipl, a prenosi Nedeljnik.

Sve za ljubav

On je u intervjuu za San otkrio da se sve dogodilo kasnih osamdesetih godina, kada je prvo platio čuvaru da otvori njujorški zoološki vrt mnogo ranije, i to samo za njegovu tadašnju suprugu Robin Givens i njega, a sve da bi bio na romantičnom sastanku sa njim. Ovaj romantičan sastanak, prema Tajsonu, prekinula je “alfa mužjak” gorila koja je maltretirala ostale.

“Kada smo stigli do kaveza za gorile, tamo je bila jedna velka srebrna gorila koja je maltretirala sve ostale. Oni su bili toliko moćni, ali njihove oči su bile kao kod nedužnog deteta”, rekao je Tajson za San.

“Ponudio sam čuvaru 10.000 dolara da otvori kavez i pusti me da udarim srebrnog u nos. Odbio je.”

Ljubitelj životinja

Tajson je, inače, poznat po tome da voli životinje, a vrlo često govori o svojim golubovima i drugim pticama koje gaji.

On je tokom karijere na 58 mečeva zabeležio 50 pobeda (44 nokautom), šest poraza, a dve borbe su proglašene nevažećim.

Osim po brutalnim nokautima, svet ga pamti i po tome što je u meču za titulu odgrizao uvo Ivanderu Holifildu, silovanju zbog kojeg je završio na višegodišnjoj robiji dok je bio na vrhuncu slave, kao i po bankrotu, iako je zaradio na stotine miliona dolara.

Kako je zaista tukao Brus Li (VIDEO)

PARTNERI SAJTA


12 Shares
Share via
Copy link