Magazin

Bivši muž Tereze iz Zrenjanina: Nakon ubistva deci dala bensedin, bio sam dobar sa Srđanom

zrenjanin-zena-ubila-muza
Foto: Telegraf

Miljaim Ljutić (54), bivši suprug Tereze Pejić (46) koja je sinoć na sviper način ubila Srđana P. (42) u njegovoj kući u Zrenjaninu tako što ga je ubadala nožem, pa isekla motornom testerom pred svojom maloletnom ćerkom koja ima 16 godina i potom mu pojedine delove tela kuvala u šerpi, za Telegraf je ispričao detalje ovog zločina.

– Ona se nakon razvoda sa mnom odmah udala za Srđana. On je od malena bio bolestan, a ona je tek nedavno dobila „šifru“ i dobila lekove. Sve je uradila pred očima naše ćerke, a onda joj je dala i bensedin. Devojčica je gledala kako ga ona ubada, seče, a onda je videla i Srđanovu nogu. Potom je zvala mog sina, njenog brata i rekla, „Mama je zaklala Srđana“. Ja sam prvo mislio da se šali, ali onda smo zvali policiju. Inače, on mi se hvalio tom motornom testerom, baš mi je rekao da je oštra. On i ja smo se družili… Pili pivo zajedno. Nema veze što je ona bila sa njim… Obojicu je znala da nas strpa u zatvor, pa sam ga ja vadio napolje- rekao je Milajim za Telegraf.

Inače, telo muškarca prevezeno je na Institut za sudsku medicinu. Sumnja se da je Tereza prvo mužu dala lekove za smirenje u vodu kako bi ga omamila, a zatim izbola nožem.

Kako se sumnja, uzela je motornu testeru i počela da seče delove tela. To je ugledala njena maloletna ćerka i pozvala starijeg brata. Tokom istrage pronađeni su i delovi tela u loncu na šporetu rekao je naš sagovornik blizak istrazi.

Ne znam šta je Terezu navelo da istranžira muža, mislim da me ni ne zanima

OGLAS

59 Shares
Share via
Copy link