Magazin Svet

Razvode se Gejtsovi: Hoće li joj pripasti i polovina čipovanih?

bil-i-melinda-gejts

Osnivač Majkrosofta Bil Gejts (66) objavio je na društvenim mrežama da su on i supruga Melinda (56) odlučili da okončaju brak dug 27 godina.

“Posle mnogo rada na našoj vezi, doneli smo odluku da okončamo naš brak. Posle 27 godina i troje neverovatne dece, sagradili smo fondaciju koja funkcioniše širom sveta kako bi ljudima donela kvalitetan i produktivan život. Nastavljamo da verujemo u tu misiju i nastavićemo zajednički rad u fondaciji, ali smatramo da ne možemo više da rastemo zajedno kao par u ovoj fazi života. Tražimo prostora i privatnost za porodicu. Melinda i Bil Gejts” navodi se u statusu na društvenim mrežama.

Bračni par Gejts ima troje dece Dženifer (25), Rorija (21) i Fibi (18).

Gejts je četvrti na Forbsovoj listi bogataša “težak” 124 milijarde dolara.  Njihov razvod, bez sumnje, biće jedan od najskupljih u istoriji, piše 24sedam.

Upoznali su se 1987. godine kada je Melinda došla da radi u Majkrosoft kao menadžer prodaje, a venčali se sedam godina kasnije na maloj privatnoj proslavi na Havajima.

Osnovali su dobrotovornu organizaciju, najveću privatnu na svetu, koja je do sada donirala na desetine milijardi.

U kateguriju “najskuplji razvod” spada razvod vlasnika Amazona Džefa Bezosa, koji je sa suprugom Mekenzi podelio bogatstvo od 150 milijardi dolara koje su zajedno stekli.

Društvene mreže su po običaju eksplodirale, a dobre šale nisu izostale.


Čuješ Bil Gejtsa i raduješ se što si sirotinja: Bogati da pređu na 100% veštačku govedinu 

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

826 Shares
826 Shares
Share via
Copy link