Horoskop Nedeljni horoskop

Bika, Vagu i Škorpiju od 22. aprila očekuju drastične ljubavne promene i bura emocija

Sezona Bika je tu, a šta Sunce u znaku Bika priprema za ovu nedelju?

Kako je divan svet tamo gde imamo toliko ‘znakova’ koji nas održavaju zainteresovanima i punim nade.

Možemo da zahvalimo astrologiji na ovoj studiji – a zašto se uopšte trudimo da se okrenemo astrologiji i horoskopu za uvid u naš sadašnji i budući život?

Zato što je astrologija kosmička nauka, i iako zavisna od tumačenja – ako nam se da određeni skup kosmičkih promenljivih, svi smo u stanju da protumačimo i pretpostavimo isti krajnji proizvod činjenica.

Merkur je u znaku uzdizanja. Planeta Venera je u znaku doma, gde i vlada.

Sunce donosi sreću našem ličnom posedu i imovini.

Toliko toga dobrog možete da se dogodi u ovoj nedelji za Bika, Vagu, i Škorpiju – ali i za sve horoskopske znakove.

Drugim rečima, dobrodošli u ovu briljantnu i šarmantnu nedelju – nedelju koja obećava poboljšanja za zaljubljene… naročito one rođene u znaku Bika, Vage i Škorpije.

April je bio prilično napet mesec.

Mars nam ulazi u Raka, a Venera u Škorpiju – skoro da se osećamo kao da nas udara strastveni štap – a sa Suncem i Merkurom koji idu u Bika – govorimo o konfrontaciji, komunikaciji – kao da govorimo ono što pomislimo, bez oklevanja.

Strast o kojoj govorimo kreće se od seksualne do ljubavne – a za Bika, Vagu i Škorpiju, reći ćemo samo da biste ove nedelje vrlo lako mogli da pokrenete buru emocija.

Briljantni deo? Sve će vam uspeti. Hajde sada da pređemo na suštinu…

Evo 3 horoskopska znaka čije će se veze poboljšati od početka sezone Bika:

Bik (20. april – 20. maj)

Započeli ste nedelju puni nade. Već neko vreme prolazite kroz stanje vaše veze, i došli ste do određenih zaključaka.

Merkurovo prisustvo vam omogućava da formulišete svoje ideje kako biste mogli da priđete partneru.

Mars vam daje hrabrost da krenete napred i iskažete svoje mišljenje, a Rakov uticaj omogućava da taj pristup bude nežan  i ljubazan.

Zamislite to ovako – bik u kineskoj prodavnici je sav mekan i lak, a opet – to je on, Bik.

Podareni ste astrološkim blagom; trenutak svetlosti i nežan dodir da sve bude vrednije.

Bilo je trenutaka u prošlosti kada su vas misli plašile; čuvajući vas straha od odbijanja… Ipak, ova nedelja je drugačija.

Pružena vam je još jedna šansa da ispravite ono što je možda pošlo naopako u vašoj vezi, a evo i zanimljivog dela – vaš partner nestrpljivo čeka da iznesete svoje misli, pošto “oseća” da se nešto dešava.

Ono što je još bolje je da ćete se zahvaljujući kosmičkom plasmanu zvezda i planeta, vi i vaš partner sresti na putu ka novom nivou romantike i razumevanja do četvrtka, 22. aprila.

Verujte svojim instinktima, Bikovi – dok ste se plašili njih, vaši povremeni napadi straha sprečavali sprečavali su vas da doživite veće stvari.

Ova nedelja zaista stavlja vašu vezu pod reflektore, a najbolji deo je: oboje ste zvezde. Blistave, srećne, dobro komunicirajuće zvezde, u kojima glavnu ulogu igra romansa vašeg života.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Nikada u životu nije postojalo vreme kada ne žudite za nekom vrstom ‘normalnosti’ i po normalno – u vašem slučaju – mislimo na ravnotežu, razumevanje i mir.

Imate tendenciju da ignorišete ono što bi se moglo smatrati ‘problemom’ u vašoj romantičnoj vezi, a to može biti posledica nečega što svi osećamo s vremena na vreme, a to je strah od nepoznatog.

Do sada, april vas je terao da se osećate hrabro – ispunjeno željom da gurnete vrata nadole, spremni da iskusite nove stvari.

A kada je u pitanju vaš sopstveni ljubavni odnos, taj osećaj avanture praćen željom da budete uključeni u nove stvari raketiraće vas u potpuno novu fazu, u ljubav.

Dok doživljavate ulazak Marsa u vašu desetu kuću ambicija i studija, osetićete veliku potrebu da iskoristite tu fino podešenu energiju i uskladite je sa vašom vezom.

A ako niste primetili da će vašoj vezi možda biti potreban pojačivač, to je zato što ste se previše plašili da bolje pogledate.

Vi i vaš partner ćete raditi, zabavljati se i stvarati zajedno – to je nešto što oboje već neko vreme želite, a ako se otvorite za smelu kosmičku energiju, vi i vaša voljena osoba možda ćete tek otkriti da je svet tek počeo za vas dvoje, i da je – u ovom trenutku – sve što imate pred sobom čist potencijal.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Budući da ste osetljivi i intuitivni, pogađaju vas ove mega eksplozije astrološkog obećanja tokom cele godine.

Vi ste jedna od retkih osoba koja zapravo sluša šta se dešava u njima, a tokom ove nedelje ćete se osećati kao da skoro dobijate posebnu poruku iz kosmosa koja vam direktno poručuje da “budete tu za svoju voljenu osobu” – tačnije vašeg romantičnog partnera.

Dok vas energija Marsa uvek inspiriše, osećaćete se energično do petka, a veći deo toga kulminira kao produktivnost u skoro svemu što ste naumili.

Upravo ste iskusili Marsov kvadrat sa Neptunom, koji vas je doveo u divlje stanje strasti i mahnitog nagona – samo što vas je pratilo Sunce koje kvari Pluton, pa vas je možda potpuno navelo na drugi kolosek.

Sada gledamo sezonu Bika – koja je počela u ponedeljak 19. aprila. Vaša sedma kuća romantike će ponovo skakutati okolo, u potrazi za akcijom. Kakav mesec! Možete li da ispratite korak, Škorpije?

Evo gde se sve to isplati – pred vama je neko ozbiljno zbližavanje sa partnerom, i ne samo da je to sjajna, korisna stvar – to je nešto što nikada ranije niste iskusili, čak i ako poznajete svog partnera dugo, dugo vremena.

Skoro je čudesno kroz šta ćete proći, i sve je to veoma ubedljivo; Međutim, izvucite svoje poetsko najbolje pre Punog Meseca 26-og, pošto bi to moglo malo da prodrma stvari. Sve u svemu, ovo je fantastično vreme za vas i vašeg ljubavnog partnera. Razmislite: glavno veče sastanka je u petak!

Mesečni horoskop za maj: Ribama stiže kreativnost, Strelčevima uspeh u karijeri, a Vage otkrivaju moć uma

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

487 Shares
487 Shares
Share via
Copy link