Horoskop Horoskopski znakovi

Bik, Strelac i Jarac u februaru će uživati u ljubavi, a na Dan zaljubljenih možda sresti i srodnu dušu

horoskop-strast

Bez obzira da li ste u vezi ili sami, februar će za ova tri znaka biti pun ljubavi. Posebno će “vatreno” biti 14. februara, kada je i Dan zaljubljenih.

Ko će se od horoskopskih znakova najlepše provesti 14. februara zapisano je u zvezdama.

Bik

Ovaj februar definitivno će biti dobar trenutak za uživanje u svim zemaljskim radostima kojima vlada Venera. Bikovi, Mars će ući u vaš znak i zapaliti vatru u vama. Stoga ne oklevajte, preuzmite inicijativu i zakažite sastanak onome ko greje vaše srce.

Iako Bikovi vole da se maze, ove godine bi im i nešto ludo moglo pasti na pamet.

Strelac

Strelčevi, pripremite se za sreću. Mesec će kliziti kroz vašu kuću partnerstva, braka i predanosti, što znači da ćete osećati potrebu da se privijete uz nekog posebnog. Sreća će definitivno biti na vašoj strani – tako da ne treba da oklevate i slobodno preduzmite rizik kada je ljubav u pitanju.

Idite na sastanak na slepo, izađite sa prijateljima ili čak samo izađite iz zone komfora i pozovite na sastanak osobu koja vam se sviđa.

Jarac

Ostavite svoje racionalizovanje i pragmatizam, jer pred vama je jedan lud februar. Bićete u odličnom raspoloženju za ljubav i seks.

Očekujte da ćete se osećati mnogo romantičnije, strastvenije i emotivnije nego inače, pa se nemojte uplašiti intenziteta.

Pratite svoju strast i iskoristite sve pogodnosti. Ne zadovoljavajte se prosečnim, Svemir vam govori da se prepustite srcu.

5 znakova Zodijaka koji se najbrže razvode i koji najviše vole samoću

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

1.9K Shares
1.9K Shares
Share via
Copy link