Horoskop Horoskopski znakovi

Bikovi, Škorpije i Blizanci se smrtno plaše braka

Na nekim životnim poljima blistaju, ali kada je reč o bračnom životu, Bikovi, Škorpije i Blizanci se nikako ne snalaze. Njima je veoma teško da se prilagođavaju drugima i najbolje se osećaju kada su slobodni. Imajte to na umu, ako vam neko od njih osvoji srce.

Bik

Bikovima je uvek na prvom mestu karijera i oni je neće zanemariti ni zbog koga i ni zbog čega. Ako se oni pitaju, ulazak u brak je potpuno nepotreban i samo ograničava slobodu pojedinca. Većina ljudi rođenih u ovom znaku zodijaka nisu pobornici ni imanja dece.

Škorpija

Škorpije su jednostavno previše egocentrične i sebične osobe. Njima sama pomisao na deljenje nečega što je do tog trenutka bilo samo njihovo predstavlja ogroman problem koji bi rado izbegli. Takođe, vrlo im je teško da neprestano provode vreme s nekim pa se tu vrlo često javljaju i agresija i bes.

Blizanci

Blizancima je jako teško da zamisle da će njihova sloboda i avanture biti ograničeni. Oni ne žele da pripadaju nekome, već žele da budu samo svoji, pa su oni, kako stoji u jednom američkom istraživanju, horoskopski znak koji najčešće napušta svog partnera.

Kako se svađaju znaci Zodijaka i kako da kontrolišete sopstveni bes

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
183 Shares
183 Shares
Share via
Copy link